Finalitza una gran temporada del Club de Futbol Sala Puçol amb un dia de diversió i premis per a tots

Finalitza una gran temporada del Club de Futbol Sala Puçol amb un dia de diversió i premis per a tots

El diumenge 30 de juny va ser un dia intens per al Club de Futbol Sala Puçol. Com a colofó a una gran temporada es van reunir alumnes, monitors, pares i amics per a una jornada que va començar amb llançaments de punteria, partits de 3x3 a l'aire lliure i partits en el pavelló cobert. Després va haver-hi piscina per als més menuts, partits entre jugadors i pares, entrega de premis amb assistència del regidor d'esports, Julio Lucia, i dinar de germanor.

Gràcies a la incansable labor de Pepa Deogracia, el Club de Futbol Sala Puçol és sens dubte el que més presente està en els mitjans de comunicació, ja siga premsa escrita, pàgines web o xarxes socials. Setmana a setmana, la cronista oficial del club es preocupa de realitzar un seguiment de cada partit de les distintes categories, tant amb una crònica escrita com a través de les fotografies que va publicant tant en el seu Facebook com en els distints mitjans locals i externs.

Potser per eixa contínua allau d'imatges no sorprén veure que en una jornada com el Dia del Club celebrat el 30 de juny la participació de pares, alumnes, jugadors, directiva i amics en general és massiva. El diuen contínuament i és veritat: no són un club, són una gran família.

I esta família va disfrutar d'un matí d'esport i piscina en què tots van acabar tenint premi, perquè cap al migdia tots els jugadors de les distintes seccions del club van rebre la seua medalla i la seua camiseta per la gran temporada realitzada. A més, alguns van tindre doble distinció, al ser triats com a Pichichi o Zamora de les seues respectives lligues.

En este acte d'entrega de premis i reconeixement al treball de tot un any també va estar Julio Lucia, qui no sols es va comprometre a continuar mantenint el suport de l'Ajuntament de Puçol al club i a l'escola, sinó que va acabar cedint a la petició de la grada i es va enfundar la camiseta del club. Encara que, això sí, no va haver de besar l'escut… potser perquè les camisetes no porten escut, un detall que caldrà corregir en pròxims anys.

Una foto de família amb tots els jugadors va posar el punt final als actes oficials en el Palau d'esports. Després va vindre el dinar, un poc de beguda, un karaoke, rialles, la constatació que alguns són millors amb el baló en els peus que amb el micro en les mans… en definitiva, tots van mantindre el tipus mentres el cos va aguantar i, com són esportistes, va aguantar molt. Alguns fins podrien haver sopat en el poliesportiu, si no fóra perquè el seu cos ja no admetia res més.

I ara unes setmanes per a reposar-se i tornada al tall, perquè els del futbol sala estan en tots els fregats i, atés que al setembre se celebren les festes populars i patronals, ja tenen dos noves mogudes entre mans: armar-la i grossa en la tradicional cavalcada i muntar un torneig esportiu innovador, ja que jugaran els equips de futbol i futbol sala un doble partit, primer en el camp de futbol José Claramunt (a futbol, lògicament) i després en el Palau d'esports (a futbol sala, per descomptat).

Avisats esteu: la gran família està disposada a armar-la i grossa en les festes.

Informa: Sabín

697-pepa-y-los-jugadores-1

09 Juliol 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres