El projecte “Institut Solidari” es bolca enguany amb el xiquet Tomás Esteve

El projecte “Institut Solidari” es bolca enguany amb el xiquet Tomás Esteve

En els últims cursos, l'alumnat, les famílies i el professorat Institut de Secundària de Puçol s'han implicat en diferents campanyes solidàries, com: l'arreplega d'aliments per al poble sahrauí i Cáritas, la recaptació per als habitants de Gaza, l'organització de concerts i senderisme solidari a benefici d'ADIS i d'AFACAM, i recentment la col·laboració amb la plataforma Pásalo de Puçol.

Estes accions s'engloben en el projecte Institut Solidari, que pretén convertir-se en unes de les nostres senyes d'identitat, amb la finalitat de fer partícips a tots els membres de la comunitat escolar d'un programa educatiu que permet als alumnes assimilar valors com l'altruisme i la responsabilitat des de li punt de vista social.

Durant el curs 2012-13, este projecte s'ha vist ampliat amb accions com l'arreplega de taps de plàstic, arreplega de monedes, tallers de manualitats a manera de mercat ambulant, sortejos i esport solidari. La recaptació obtinguda per estes activitats ha anat destinada íntegrament a Tomás Esteve, un xiquet amb paràlisi cerebral que seguix un costós tractament als Estats Units.

El passat 25 de juny la Direcció de l'Institut va fer entrega de la dita recaptació a la família de Tomás Esteve en un emotiu acte en què es va posar en evidència la sensibilitat d'alumnes i professors de l'IES, així com la necessitat continuar lluitant per tirar endavant un xiquet la somriure del qual mereix tot l'esforç que puguem invertir.

Informa: Direcció de l'IES Puçol

mas-fotos_facebook

706-entrega-a-tomas-esteve-1


07 Juliol 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres