Balanç de la temporada del Grup de Senderisme Puçol: deu anys de contacte respectuós amb la naturalesa

Balanç de la temporada del Grup de Senderisme Puçol: deu anys de contacte respectuós amb la naturalesa

Podríem definir el senderisme com caminar per camins abalisats que permeten el recorregut per plena naturalesa, sense coneixements previs del relleu, ni preparació prèvia excursionista. Hui en dia no obstant això este fenomen s'ha estés i cada vegada hi ha més adeptes que busquen un contacte respectuós amb la naturalesa, sobre espais a la mesura de l'home per a ser recorreguts a peu.

El saludable exercici d'evadir-se de l'urbs i caminar pels grans espais resulta captivador, la seua pràctica no té límits d'edat ni de condicions físiques i si, a més, se sent la curiositat pel patrimoni que jau oblidat en el medi rural, enriquirà l'esperit i afegirà noves motivacions senderistes.

El Grup de Senderisme Puçol ha fet seues estes paraules i des de fa més d'una dècada esta ve sent la nostra filosofia, que no és una altra que disfrutar de la naturalesa i conviure unes jornades en plena harmonia.

El balanç d'esta passada temporada ha sigut molt positiu, perquè hem fomentat la participació d'amics senderistes que s'iniciaven en quasi totes les rutes i s'ha complit en la seua totalitat el calendari programat.

Hem visitat la Serra Espadà, l'Alt Millars i l'Alt Maestrat, acostant-nos a poblacions de l'interior de Castelló dels noms algun de la qual senderista ni coneixia de la seua existència.

Per tant, han conegut la diversitat geogràfica física i humana de les terres valencianes.

Ens veiem la pròxima temporada amb noves propostes i anime a tots aquells que ens vullguen acompanyar que contacten amb nosaltres.

+ Info: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Informa: Paco Ramírez
Coordinador del Grup de Senderisme Puçol

mas-fotos_facebook

712-balance-senderismo-3


06 Juliol 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres