Els nostres fills es fan majors: amb tres anys, és hora d'anar al col•le

Els nostres fills es fan majors: amb tres anys, és hora d'anar al col•le

Dijous passat, 4 de juny, es va celebrar una reunió de pares i mares els fills o de la qual entraran a partir de setembre per primera vegada en el col·legi La Milotxa. L'acte va tindre lloc en la Casa de la Cultura on li ls va informar d'aspectes imprescindibles per a la correcta adaptació d'estos alumnes que acudixen amb tres anys per primera vegada a un centre escolar.

Esta convocatòria va comptar amb la presència d'una de les representants de l'AMPA de La Milotxa i de Dori Cubillo, del gabinet psicopedagògic municipal, qui en la seua intervenció va aconsellar els pares sobre diversos aspectes que han de tindre en compte a l'hora d'educar-los i ajudar-los a la seua bona integració en el centre.

Un dels molts temes tractats va ser aquells hàbits que són importants a l'hora que els seus fills cresquen i es desenvolupen com a tals, com “evitar aquelles conductes o costums inadequats que puguen perjudicar el creixement dels seus fills”, va explicar la representant del gabinet. “L'important que és que se'ls inculque des de molt xicotets l'aprenentatge de múltiples idiomes”. Açò és molt interessant ja que, els xiquets tenen grans capacitats a l'hora d'aprendre i els ajudaria a enriquir-se culturalment.

Finalment, se'ls va informar que el col·legi públic d'educació infantil La Milotxa compta amb el servici i el suport de psicòlegs i pedagogs en el cas que necessiten qualsevol tipus d'ajuda, no obstant el gabinet organitza tots els anys una Escola de Pares on s'impartixen cursets per a tractar temes d'interés.

Informa: Beatriz Abad
Fotos: Victoria Sanchis i Beatriz Abad

709-reunion-padres-1

05 Juliol 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres