La Selecció Valenciana cadet es proclama subcampiona d'Espanya amb quatre triatletes de Tripuçol

La Selecció Valenciana cadet es proclama subcampiona d'Espanya amb quatre triatletes de Tripuçol

Es va celebrar en Alfás del Pi divendres passat 28 de juny el Campionat d'Espanya de Triatlón per comunitats autònomes, on cada federació convoca quatre esportistes de cada sexe, i Tripuçol comptava amb dos esportistes de cada gènere, un èxit molt difícil d'igualar: Eric Soriano, Jorge lagoa, Inma Novella i María Rubio.

Després de disputar la setmana anterior el Campionat d'Espanya individual, els nostres jóvens esportistes esgoten el final de la seua temporada per a representar a la selecció autonòmica, enfront dels millors esportistes en edat escolar del país.

A primera hora del matí se celebrava la prova masculina on Eric Soriano i Jorge Lagoa representaven a Tripuçol, la prueba constava d'un minitriatlón per cada un dels membres de l'equip, donant el relleu al següent, i prompte arribava la primera alegria, perquè en una prova molt regular, la Selecció Valenciana es feia amb la plata per darrere de Galícia i aguantant la pressió andalusa.

A les 12 hores era el torn de les xiques, on María Rubio i Inma Novella eren la representació local, i no van defraudar les xiques valencianes, aconseguint en l'última posta fer-se amb la medalla de plata, també precedides per la potent selecció gallega i seguides per les triatletes andaluses.

Els jóvens triatletes no cabien en si de l'alegria després de ser protagonistes d'este històric doblet, portant a la Comunitat Valenciana al subcampionat nacional.

Informa i fotos: Iván García Ferre

702-triatlon-cadetes-5

03 Juliol 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres