El Consultori Auxiliar de la platja compta amb metge i infermera de l'1 de juliol al 15 de setembre

El Consultori Auxiliar de la platja compta amb metge i infermera de l'1 de juliol al 15 de setembre

Durant el matí de l'1 de juliol han visitat el Consultori Auxiliar de la platja Manuel Yarza (director de gestió sanitària de Conselleria de Sanitat), Rosa Ramírez (cap de zona bàsica de Centre de Salut de Puçol), Rafael Rodríguez (director d'atenció primera de Departament de Salut de Sagunt) i Eduardo Oveller (diputat de les Corts Valencianes), junt amb l'alcaldessa Merche Sanchis.

De l'1 de juliol al 15 de setembre, el Consultori Auxiliar de la platja, situat en l'Espai Voramar, està obert als veïns i turistes de 8.30 a 14.30 hores, comptant amb un servei d'atenció primara compost per un metge i una infermera.

Este servei es desenrotlla en els últims estius, primer en una instal·lació provisional prop de la plaça Rosa dels Vents i, des de juliol del 2011, en l'Espai Voramar. No obstant això, l'augment de la població estable en la platja, unit a la presència de nous punts de població creixent en l'entorn de Puçol ha portat a l'ajuntament a sol·licitar l'ampliació de les seues dates d'obertura per a convertir-lo en un Centre de Salut permanent en la platja.

En estos moment estem atenent els veïns d'Alfinach i Monte Picaio, dos urbanitzacions que majoritàriament pertanyen a Sagunt, també a veïns disseminats en l'horta i la platja, a més, els residents que ja viuen tot l'any en la nostra platja cada vegada són més”, explica l'alcaldessa Merche Sanchis. “Per això hem sol·licitat a la Conselleria de Sanitat que amplie el servei del Centre de Salut en la platja durant tot l'any, incloent a l'hivern una Unitat d'Hospitalització Domiciliària, que permeta atendre els veïns en el seu propi domicili”.

La proposta ha sigut arreplegada per Manuel Yarza, director de gestió sanitària de la Conselleria de Sanitat, en la seua visita a les instal·lacions de l'Espai Voramar, on ha pogut comprovar la idoneïtat de les instal·lacions per a poder acollir un Centre de Salut que preste servei durant tot l'any.

Informa: Sabín

mas-fotos_facebook

694-consultorio-auxiliar-playa-5

 

03 Juliol 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres