Graduació de la tretzena promoció del col•legi britànic Caxton College

Graduació de la tretzena promoció del col•legi britànic Caxton College

S'ha celebrat l'Acte de Despedida de la Tretzena Promoció que ha finalitzat els seus estudis en Caxton College. La promoció va comptar amb uns padrins d'excepció, María Miguela Carpi i Santiago Posteguillo. Va ser un dels actes més esperats de l'any i va reunir en la sala Myrtus de Puçol a pares, familiars, professors, amics i personalitats de la vida política i social.

Els padrins van pronunciar emotius discursos plens de paraules d'afecte i ànim per als seus fillols, així com magnífics consells per a la seua vida adulta.

L'acte també va comptar amb la presència de Paz Carceller, regidora de l'Ajuntament de Puçol, qui, en representació del consistori, va dedicar unes paraules als estudiants i al centre.

Esta promoció la formen 72 xics i xiques, tots amb grans aspiracions per al seu ja pròxim futur universitari. Entre els graduats hi ha alumnes de diversos països com Alemanya, Regne Unit, Rússia, Estats Units, etc. La presència d'estos jóvens reflectix la forta vocació que té el col·legi per acostar diferents llengües i cultures a fi d'enriquir la formació dels seus estudiants. Els graduats han superat amb èxit els seus estudis i han demostrat el seu gran tenacitat i capacitat de sacrifici.

Un any més l'acte va aconseguir el seu objectiu: ser un bonic i emotiu record per als alumnes que tanquen la seua etapa escolar.

Informa: Caxton College

mas-fotos_facebook

698-padrinos-alumnos


02 Juliol 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres