El dissabte 15 de juny, La Espuela repetia en la Setmana Taurina i va tornar a triomfar amb el bou Sevillano

El dissabte 15 de juny, La Espuela repetia en la Setmana Taurina i va tornar a triomfar amb el bou Sevillano

S'esperava amb un cert interés la visita de la ramaderia La Espuela, de L'Alcora (Castelló), guanyadora de la passada edició de la setmana taurina, els animals de la qual, després de ho vist en la vedel vist en lasprada del dissabte 15 de juny, han tornat a demostrar per què de nou s'han erigit com a guanyadors de la XI edició de la Setmana Taurina Vila de Puçol.

Dins de l'alt nivell de les vaques presentades per La Espuela, cal destacar l'actuació de Mejicana, Angelita i Barbera, així com el bou Sevillano, declarat com a guanyador del torneig en la categoria de bou en puntes més brau de la setmana.

A la nit, la quadrilla d'emboladors Colmenar de Oreja (Madrid) va ser l'encarregada de l'embolada del bou Japonesito, de La Espuela, amb el que va començar la sessió.

Va continuar l'espectacle nocturn amb un dels plats forts de la setmana, com era el desafiament entre dos de les ramaderies de més estirada popular del moment: Fernando Machancoses i La Paloma. Ambdós van participar amb quatre vaques, un bou en puntes i un altre embolat.

Les embolades van anar a càrrec de nou de la quadrilla de Colmenar de Oreja, en el cas de La Paloma, i d'Emboladors de l'Horta, d'Alboraia, en el cas de Fernando Machancoses.

Informa: Salva Almenara Marsaga
Fotos: Javi Sebastiá (www.mesbou.es)

mas-fotos_facebook

653-15junio2013-Javi-Sebastia-8

 

26 Juny 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres