“El món que vols”, un projecte d'Ecogestió Integral de la urbanització Los Monasterios, a concurs a Europa

“El món que vols”, un projecte d'Ecogestió Integral de la urbanització Los Monasterios, a concurs a Europa

L'any 2011 la Urbanització Los Monasterios de Puçol, en col·laboració amb Fundaciò Mediambiental va iniciar un projecte d'Ecogestió Integral, a fi de reduir les emissions de carboni i incrementar la captura de CO2 en la urbanització. L'objecte és mostrar, que els nuclis de població poden ser més eficients i sostenibles, alhora que es millora el nivell de qualitat de vida.

El projecte ha aconseguit reduir els consums energètics i de recursos naturals, així com la producció de residus. Al temps s'ha produït un increment en l'eficiència en l'ús i gestió dels mateixos.

Es va començar per elements i recursos comuns i es va ampliar als individuals i privats per a millorar l'eficiència i sostenibilitat del conjunt.

Europa ha organitzat un concurs sobre projectes mediambientals i la Urbanització Valle Residencial Los Monasterios, en col·laboració amb la Fundaciò Mediambiental, ha presentat el seu projecte d'Ecogestió Integral, amb el resultat d'haver passat el primer filtre del concurs.

És per això que sol·licitem el vostre suport a través del vot per Internet del projecte per a poder quedar entre els 10 primers, simplement heu de votar a este projecte a través de l'Enllaç que s'adjunta:

http://world-you-like.europa.eu/es/exitos/resumen-del-proyecto/proyecto-de-ecogestion-integral-de-zona-residencial/

Es possible votar tots els dies fins al 15 d'agost que finalitza el concurs.

Informa: Urbanització Los Monasterios

 

22 Juny 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres