En la seua quarta participació, la ramaderia dels germans Margalef torna a destacar en la setmana taurina

En la seua quarta participació, la ramaderia dels germans Margalef torna a destacar en la setmana taurina

Dissabte 8 de juny, per quart any consecutiu (des que guanyara el concurs en el seu debut a Puçol, en 2010) participava per mèrits propis la ramaderia catalana propietat dels germans Margalef d'Amposta, Tarragona, tornant una vegada més a tindre una bon actuació entre tot el conjunt de participants.

I si cal destacar alguna vaca, hem de parlar de nou de la famosa i veterana vaca Loca, junt amb la vaca de nom Tomatera i, a molt poca distància, Flamenca. Tres vaques que van deixar el llistó de la ramaderia de germans Margalef molt alt.

La nit va començar amb l'embolada del bou Clavellino, també dels germans Margalef, a càrrec de la quadrilla d'emboladores de Llíria.

A ella li va seguir l'embolada del bou Caracol, així mateix de la ramaderia tarragonina, sent esta vegada els encarregats d'embolar-lo la quadrilla d'emboladors madrilenys Toro Arte. Dir que este bou estava patrocinat per la penya Les Primeres.

Després d'estes dos embolades, la nit va seguir amb sis impressionants bous, tots ells propietat del ramader Germán Vidal, de Cabanes, que van ser embolats per les sis quadrilles locals.

El primer va anar a càrrec de la quadrilla de Ximo i Xato, el segon per Embolaors Puçol, del tercer es va ocupar Paco López, el quart va anar a les mans d'Embolaors de l'Art, el quint li va tocar José Comes i el sext i últim va correspondre a la quadrilla del Rallat i Xampo.

Seguint amb esta maratoniana nit, es van donar solta a diversos bous capons de la ramaderia de Mijares.

Informa: Salva Almenara Marsaga
Fotos: Javi Sebastiá (www.mesbou.es)

mas-fotos_facebook

626-8junio2013-Javi-Sebastia-2

 

14 Juny 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres