Arriba l'hora de mullar-se: oberta la piscina i la matrícula per als cursos de natació i aquaeròbic

Arriba l'hora de mullar-se: oberta la piscina i la matrícula per als cursos de natació i aquaeròbic

Després de retirar la cúpula d'hivern i adaptar les instal·lacions, la piscina d'estiu ja està oberta al públic onze hores diàries ininterrompudament. A més, s'obri de nou el termini d'inscripció per als cursos d'estiu, encara que es recorda que les places són limitades i només queden lliures en algunes hores i en determinades activitats, així que date pressa.

De l'1 al 9 de juny la Piscina Municipal va estar tancada per a retirar la cúpula per a mantindre climatitzada a l'hivern i adaptar alguns elements de les instal·lacions per a rebre el públic d'estiu. Des del dia 10 torna a estar oberta d'11 a 20 hores, de forma ininterrompuda, tots els dies de la setmana.

Paral·lelament, es posen en marxa dos tipus d'inscripcions: per als cursos d'estiu i per als d'hivern.

Este estiu, durant els mesos de juliol i agost s'impartiran cursos d'aquaeròbic i natació, tant per a xiquets com a adults, en distints horaris de matí i vesprada. Encara hi ha possibilitats d'apuntar-se, encara que no queden places en tots els horaris… Si vols mantindre't en forma este estiu, date pressa.

Finalment, els cursos de natació i aquaeròbic d'hivern, que comencen al setembre i es prolonguen fins maig del 2014, també han obert el termini de matrícula. Basta d'acostar-se a la piscina per a consultar horaris, preus i realitzar la inscripció.

Enguany, si no et mulles és perquè no vols.

Informa: Sabín

 

13 Juny 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres