La setmana taurina va començar amb un minut de silenci per quatre persones mortes enguany

La setmana taurina va començar amb un minut de silenci per quatre persones mortes enguany

La XI Setmana Taurina Vila de Puçol va donar començament la vesprada del divendres 7 de juny amb un respectuós minut de silenci en memòria de quatre persones que al llarg d'estes onze edicions han estat vinculades a esta setmana taurina i que han mort durant l'últim any.

A continuació, va començar el concurs de ramaderies, amb la participació d'un ferro debutant en este esdeveniment i que amb anterioritat havia deixat un gran sabor de boca entre els aficionats, concretament l'actuació de les caps d'esta divisa alacantina la nit del 28 de juny del passat any, dins de la desena edició de la setmana taurina.

Per tant, i després de vist allò que s'ha oferit per la ramaderia El Paiportero, d'Ondara (Alacant), es pot catalogar de bona la seua actuació, destacant del conjunt de caps exhibides l'actuació de la vaca núm. 3, de nom Perseguida, soltada en tercer lloc, i la marcada amb el núm. 13, soltada en últim lloc i de nom Peladilla.

Poc abans de la sessió nocturna es va fer entrega d'una placa commemorativa als familiars de l'aficionat Paco López, un dels difunts homenatjats a la vesprada, que enguany formava part de la directiva de la Setmana Taurina Vila de Puçol.

Cal mencionar el detall de la directiva, tant en este acte com a l'oferir-li la primera embolada de la nit a la quadrilla d'emboladors de la que era titular Paco López, sent el fill d'este, Javi López, l'encarregat de tallar la corda.

Després de l'embolada d'este bou, que també era propietat d'El Paiportero, es va passar a l'esperada actuació especial de la ramaderia basca del Marqués de Saka, de Dega (Guipúscoa), els animals del qual van oferir un joc variat i entretingut.

La nit va finalitzar amb unes vaques propietat del ramader local Jaume Bosch Saliner.

Informa: Salva Almenara Marsaga
Fotos: Javi Sebastiá

625-7junio2013-Javi-Sebastia-2

 

11 Juny 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres