El Club de Gimnàstica Rítmica Puçol organitza un campus al juliol dirigit a xics i xiques a partir de sis anys

El Club de Gimnàstica Rítmica Puçol organitza un campus al juliol dirigit a xics i xiques a partir de sis anys

Arriba l'estiu i l'època de descans, encara que hi ha clubs que preferixen aprofitar este moment, sobretot juliol, per a ajudar els pares que treballen proporcionant-los als seus fills una diversió sana i una millora de la seua condició física. Un d'ells és el club de gimnàstica, que organitza dos campus quinzenals impartits per Mapi Sangil, en els que combinarà la gimnàstica amb balls, maquillatge i piscina.

Mapi Sangil no sols és la primera entrenadora del Club de Gimnàstica Rítmica Puçol i del club d'El Puig, també és tècnic nacional i jutge titulat d'àmbit nacional, i impartix cursos de forma regular en distints centres educatius.

Per això no és estrany que Mapi siga l'encarregada de dissenyar i dirigir este campus d'estiu per a alumnes a partir de sis anys en què es combinaran les activitats estrictes de gimnàstica amb altres més generals, entre elles: preparació i condicionament físic, coordinació motora, flexibilitat, correcció postural, tècnica d'aparells de gimnàstica rítmica, balls, tallers de maquillatge, manualitats, piscina i exhibició l'últim dia de campus per a totes les assistents.

en les oficines del Palau d'esports, encara que també es poden realitzar per mitjà d'e-mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . Els participants es dividiran en dos torns a triar: de l'1 al 12 i del 15 al 26 de juliol.

Per a poder confirmar la plaça hauran de fer l'ingrés prèviament en el número de compte 2038 9506 97 3000226939, pertanyent al Club de Gimnàstica Rítmica Puçol, incloent les dades següents: campus, nom de l'alumna i torn triat.

Per a assistir a les classes només serà necessari portar roba i calçat esportiu, banyador i tovalla per a la piscina i l'esmorzar… imprescindible per a passar un matí carregat d'activitats.

Informen: Mapi Sangil i Sabín

 

10 Juny 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres