Sandra Gómez Pimpollo es proclama campiona d'Espanya de pesca en la categoria de dames

Sandra Gómez Pimpollo es proclama campiona d'Espanya de pesca en la categoria de dames

El Club de Pesca Puçol continua acumulant medalles en una de les campanyes més reeixides de la seua història. L'últim triomf ha sigut a principis de juny, a Astúries, on Sandra Gómez Pimpollo ha obtingut la medalla d'or en el Campionat d'Espanya després de quatre dures mànegues en el Cantàbric. Un trofeu que a més la classifica automàticament per a disputar el pròxim mundial.

La prova celebrada a Astúries es va dividir en quatre mànegues: dos el divendres i altres dos el dissabte. Sandra va estar en tot moment entre les tres primeres, finalitzant la primera jornada en tercera posició i, ja el dissabte, va rematar la faena aconseguint el primer lloc en l'última mànega.

Per a Sandra Gómez Pimpollo proclamar-se campiona d'Espanya no és una cosa nova, ja que en 2010 ja havia aconseguit l'or nacional competint en la categoria de seleccions.

Entre el seu extens currículum destaca a més dos campionats autonòmics (2009 i 2011), un subcampionat autonòmic (2010), un bronze autonòmic (2013), altres dos bronzes a nivell nacional per seleccions (2000 i 2009), el reconeixement com a esportista d'alta competició a càrrec de la Federació Espanyola de Pesca en 2011, després d'haver quedat en quarta posició en el nacional individual i ara, després de l'or a Astúries, la possibilitat de competir en 2014 en el Campionat del món que se celebra a França.

Enhorabona, Sandra.

Informa: Sabín


11 Juny 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres