Ja pots veure les bases i els participants en el nové concurs de foto taurina en la seua nova pàgina de Facebook

Ja pots veure les bases i els participants en el nové concurs de foto taurina en la seua nova pàgina de Facebook

Amb el començament de la Setmana Taurina, el Concurs de Fotografia Taurina Vila de Puçol ja ha obert la participació, enguany a més amb una novetat important: ha creat una pàgina Facebook on es publiquen les fotos participants, perquè el públic puga disfrutar d'elles des del primer moment. Fins al 25 de novembre es poden presentar originals. Els finalistes formaran part d'una exposició al començament de l'any que ve, quan s'entregaran els premis.

Complix nou anys de vida i el concurs seguix viu, buscant nous camins per a arribar als aficionats i també als fotògrafs. En les primeres edicions les fotografies participants només podien ser de festejos celebrats en la població, i es concedien tres premis, amb dotació econòmica, a més d'un premi especial anomenat La càmera va estar allí, a la instantània que arreplegava de forma més brillant un moment especial, un detall.

A proposta del jurat, l'organització va decidir reunificar els premis el 2011, creant a més una nova categoria: fotos de Puçol i fotos de festejos taurins en la resta del món. La idea va permetre ampliar horitzons i donar pas en el concurs a imatges menys conegudes en la població, algunes realment insòlites.

Enguany, el concurs torna a ampliar horitzons.

El problema de seleccionar vint o trenta fotos en paper per a després exhibir-les és que el públic de Puçol només té una setmana per a poder disfrutar d'elles; en concret l'edició del passat any es va exhibir en el bar de la Cooperativa Copuzol a finals de gener, coincidint amb l'entrega dels premis taurins Vila de Puçol, i això és molt poc de temps”, explica el regidor de festejos taurins, Salvador Almenara. “Per això enguany hem acudit a les xarxes socials perquè els aficionats puguen anar veient les fotos participants des del primer dia”.

Eixa pàgina de Facebook, https://www.facebook.com/FotoTaurinaPuzol, ja ha publicat les bases del concurs i les fotos guanyadores d'anys anteriors, i, al mateix temps, està

La forma d'enviament és més còmoda i més barata que en edicions anteriors: no han d'imprimir res, simplement enviar la seua foto en format JPG a dos direccions de correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. i Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . Junt amb la foto han de fer constar el títol triat, nom de l'autor, telèfon i correu electrònic. L'organització ja s'encarrega de publicar les fotos en Facebook cada setmana.

Atés que la recepció d'originals estarà oberta fins a l'última setmana de novembre, cada fotògraf o aficionat que ho desitge pot enviar tres fotos per mes, o siga, fins a un total de díhuit fotos participants, però no ha d'imprimir-les ni emmarcar-les ni res d'això, per la qual cosa participar és molt més fàcil”, finalitza el regidor.

Un comité de selecció anirà triant cada mes les fotos participants que passen a la següent fase, una vegada finalitzat el termini, eixe comité triarà al desembre les fotos finalistes i seran eixes imatges les que s'imprimisquen i formen part d'una exposició a principis de l'any 2014, i també les fotos que optaran als dos primers premis, que es mantenen com l'any passat: un per a les fotos de festejos taurins a Puçol i un altre per a les imatges de la resta del món.

Les bases completes les pots trobar en el Facebook del concurs, encara que també pots descarregar-les en PDF al final d'esta notícia.

Informa: Sabín

logo_pdf Bases del IX Concurs de Fotografia Taurina Vila de Puçol

335-entre_bambalinas

 

09 Juny 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres