Un emotiu acte de graduació dels alumnes de batxillerat de l'institut de Puçol

Un emotiu acte de graduació dels alumnes de batxillerat de l'institut de Puçol

Divendres passat, 31 de maig va tindre lloc un multitudinari acte de graduació de la promoció 2011-13 de Batxillerat de l'Institut. Setanta-dos van ser els alumnes graduats que van rebre els seus credencials de mans de la directora, Pilar Millán, el cap d'estudis, Begoña Cano, i els respectius tutors de cada grup.

Acompanyats per pares, familiars i amics, els alumnes de l'institut van assistir a un emotiu acte que va comptar amb diverses actuacions musicals, exhibició de balls i un simpàtic record audiovisual del seu pas pel centre.

El moment dels discursos va donar pas a les emocions: les intervencions dels propis alumnes, dels tutors, del president de l'AMPA i de la directora van estar en tot moment carregades de records, d'agraïments i mostres d'afecte, sense oblidar l'aclamació de l'esforç que des de l'Escola Pública es realitza per a proporcionar als alumnes una Educació de qualitat.

Per a finalitzar, es van entregar els premis a l'excel·lència acadèmica per als alumnes que han obtingut Matrícula d'honor i, per tant, mereixedors de ser destacats pel seu esperit de superació.

Enhorabona a tots els graduats i a la comunitat educativa en general per esta nova promoció de jóvens que en poc de temps iniciaran els seus estudis universitaris.

Informa: IES Puçol

fotos_noticia

602-todos-los-graduados-1

04 Juny 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres