El Col•lectiu de Dones ensenya a fer boixets a les dones de la Residència de la tercera edat

El Col•lectiu de Dones ensenya a fer boixets a les dones de la Residència de la tercera edat

Huit dones del Col·lectiu de Dones de Puçol van estar una vesprada de la setmana passada ensenyant a les usuàries de la Residència de la 3a edat i Centre de Dia de Puçol què és això de fer boixets. L'experiència va resultar gratificant per a totes les participants: a unes, perquè van poder mostrar els seus treballs i explicar els seus xicotets trucs; a les altres, perquè sempre agraïxen les visites i activitats que trenquen la seua rutina diària.

Van vindre huit dones del taller de boixets del Col·lectiu de Dones, entre elles la vicepresidenta Amparo Marco i Eloisa Rosa, regidora de la dona i de la tercera edat.

Els majors es van posar molt contents, perquè coneixien a moltes d'elles i van estar saludant-se i xarrant una bona estona.

Després van traure els seus boixets i van ensenyar els seus treballs, alhora que contaven la seua motivació per fer coses i estar actives.

Creiem que va ser una trobada molt gratificant per a ambdós parts: als majors sempre els agrada veure cares noves i més si són conegudes, i a les xiques de l'associació els va omplir molt veure el que els havien aportat eixa vesprada. De fet diverses d'elles s'han oferit per a continuar col·laborant amb nosaltres.

L'experiència ha sigut tan positiva per a totes que ja estem estudiant com realitzar tallers d'este tipus més sovint.

Informa: Cristina García
Educadora Social de la Residència i Centre de Dia de Puçol

mas-fotos_facebook

603-bolillos-en-residencia-3


04 Juny 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres