Amor Moreno es proclama subcampiona del món de dards a Chicago, després de perdre Espanya la final contra Estats Units

Amor Moreno es proclama subcampiona del món de dards a Chicago, després de perdre Espanya la final contra Estats Units

A finals de maig, Amor Moreno tornava a Chicago, on l'any passat va aconseguir guanyar un Campionat del món per parelles en companyia de Thais Martínez i l'individual Top Gun. Esta vegada tornava sola, sense equip, i els resultats han tornat a ser sorprenents: subcampiona del món de seleccions nacionals. La pròpia protagonista ens conta com va viure esta primera experiència en solitari, després d'haver guanyat dos mundials a Las Vegas i un a Chicago.

En individual, en categoria Màster Criquet Top Gun, vaig quedar en l'octava posició, perdent amb la nord-americana campiona del torneig, Shea Reynolds.

En el Campionat Internacional per Seleccions, la selecció espanyola formada per David Jiménez (Madrid), Julio Barbero (Conca), Martín Martín (Barcelona) i Amor Moreno (València), vam aconseguir el segon lloc, quedant subcampions i perdent la final contra EUA per 3 a 5.

Com no portava parella dona, allí vaig poder trobar una xica nord-americana anomenada Geri, amb la que vaig participar en ambdós modalitats de parelles, però no vam aconseguir quedar en bona posició.

Les altres competicions es van jugar també, triples Mixtos i parelles Mixtes, però tampoc va haver-hi bon resultat.

L'últim dia, Julio Barbero i Martín Martín van aconseguir el primer lloc en la modalitat de Criquet Nivell Màster, quedant Campions del món en l'última competició.

Les semifinals i finals van ser retransmeses en directe, així que la gent va poder seguir-les des d'Espanya.

Ha sigut una experiència diferent de les dos anteriors a Las Vegas i a la de l'any passat a Chicago. Però totes les experiència són positives. I, bo... res més.

Escriu: Amor Moreno

596-amor-moreno-1 

 

03 Juny 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres