Este estiu, 166.000 euros per a crear 114 llocs de treball en el sector agrícola a Puçol

Este estiu, 166.000 euros per a crear 114 llocs de treball en el sector agrícola a Puçol

Un total de 166.000 € invertiran enguany l'Ajuntament de Puçol i el Servei d'Ocupació Públic Estatal (SEPE) per a contractar fins a un total de 114 desocupats agrícoles. Per a facilitar els tràmits, l'Agència de Col·locació ha enviat carta als inscrits en l'oficina de Meliana, per a ser entrevistats els dies 6, 7 i 10 de juny. Els que no hagen rebut carta poden acostar-se a l'agència durant la setmana del 3 al 7 de juny.

El Ministeri de Treball i Assumptes Socials, a través del SEPE, invertirà este estiu a Puçol un total de 150.000 euros destinats a la contractació temporal de treballadors agrícoles en desocupació. L'únic requisit per a poder presentar-se és haver treballat un mínim de tres mesos en el règim especial agrari durant l'últim any.

Per a assegurar-se que tots els possibles beneficiaris siguen coneixedors de la proposta, des de l'ajuntament s'ha enviat una carta a tots els inscrits en l'epígraf “agrícola” en l'oficina del Servei d'Ocupació Públic Estatal a Meliana. Els que hagen rebut la carta han de passar a realitzar l'entrevista de treball per l'Agència de Col·locació de Puçol (situada en l'Espai Social Martínez Coll) els dies 6, 7 i 11 de juny.

No obstant, per si algú no l'haguera rebut, també s'han deixat cinc dies habilitats per a entrevistar altres possibles candidats, del 3 al 7 de juny.

La proposta contempla un mes de contracte per a cada un dels candidats, als quals l'Ajuntament de Puçol proporcionarà la roba adequada, així com els materials per a escometre els distints projectes, amb un cost total de 16.000 euros. Pel que la xifra final invertida este estiu se situa en 166.000 euros.

En concret se'n va a treballar en quatre projectes al llarg de l'estiu: la neteja del barranc per a previndre avingudes en l'època de pluges, la neteja i manteniment de la platja, actuacions en el paratge natural La Costera i millores en la xarxa de séquies i camins construint murs de formigó que consoliden els traçats”, explica el regidor d'agricultura, Salvador Almenara.

En definitiva, SEPE i Ajuntament de Puçol unixen forces per a crear més d'un centenar d'ocupacions agrícoles este estiu i, al mateix temps, millorar les infraestructures agràries del municipi.

Informa: Sabín

433-concejal-obras-acequias-3

 

03 Juny 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres