Article del Partit Popular del mes de maig: “Gestionem per a tots”

Article del Partit Popular del mes de maig: “Gestionem per a tots”

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat pel Partit Popular al maig, titulat “Gestionem per a tots”.

No m'agradaria començar així, ja que és moment que tots estirem el mateix carro, però lamentablement hem de reconéixer que hi ha dos formes de fer política local. Una consistix a vociferar contínuament per tot, criticar tot sense aportar res i voler justificar-se amb presentació de propostes i mocions en els plens que són pròpies d'altres àmbits i institucions. Esta és la política que fa l'oposició a Puçol.

L'altra és la política de gestió, la que ens ha sigut encomanada pels ciutadans a l'equip de govern del Partit Popular-Pavalur. Gestió per i per a tots.

Quan diem que gestionem per a tots, ho fem sense embuts, sense ostentacions, sense colors ni ideologies i convençuts de la responsabilitat adquirida. Això sí, amb les limitacions que la conjuntura actual ens marca.

L'equip de govern de l'Ajuntament de Puçol ha prioritzat algunes actuacions per la seua transcendència, entenent com de primera necessitat la revisió de contractes generals i la  rebaixa de costos en segurs, neteja d'edificis municipals i prestació de servicis per empreses, aconseguint un estalvi substancial per al nostre Ajuntament, i per tant per al nostre poble.

Parlar de generació d'ocupació, sabedors de la dificultat i complexitat del tema, no és fàcil. Des de l'àrea d'ocupació i des de l'Agència de Col·locació s'albiren moviments esperançadors i ja s'han arreplegat alguns fruits amb gestions que estan donant resultats  satisfactoris, encara que insuficients encara i per això continuarem treballant.

És evident l'esforç del Govern Local en la formació de jóvens i dones, dos dels col·lectius més afectats per la desocupació, a través de cursos i tallers.

S'estan gestionant totes les ajudes necessàries des de Benestar Social per a lloguers socials i pagament d'aliments, i des de Patrimoni se sufragarà la rehai intentem fer mésbilitació de vivendes.

No hem d'oblidar les millores realitzades en infraestructures, com el Caminàs, el gran projecte en marxa del Camí la Mar i les noves senyalitzacions per al trànsit rodat, que s'actualitzaran en breu.

I mentres uns critiquen altres gestionem. Gestionem per a tots, i intentem fer més amb menys.

Una opinió del Partit Popular de Puçol

573-logo_partido_popular


30 Maig 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres