La Unió Democràtica de Pensionistes multiplica les seues activitats al juny… i les difondrà a través de la seua pròpia web

La Unió Democràtica de Pensionistes multiplica les seues activitats al juny… i les difondrà a través de la seua pròpia web

Una setmana cultural a principis de juny obri un intens mes d'activitats de la Unió Democràtica de Pensionistes (UDP) abans de les vacacions: trenta dies en què hi haurà també una xarrada sobre salut, el menjar de germandat, les inscripcions per al viatge a Benasal, una conferència sobre la targeta 65+ i l'actualització contínua de la web de l'associació: L'espai d'UDP.

La tercera edat a Puçol és un col·lectiu en constant moviment, ja siga tant amb activitats lúdiques com formatives i, en el cas concret de la UDP, també amb una labor de voluntariat que creix cada any: “Enguany hem incorporat dos nous voluntaris en l'associació, per la qual cosa ja som huit persones ajudant als altres, una labor que per a molts pot passar desapercebuda, però per a aquells amb què compartim eixos moments és molt important i això és una cosa que ens ompli de satisfacció”, assegura el president, Agustín Segundo.

Al marge d'esta activitat continuada, abans d'anar-se'n de vacacions d'estiu els components de la Unió Democràtica de Pensionistes tenen un calendari molt estret, començant per la Setmana Cultural que enguany se celebra del 3 al 7 de juny, tant en l'Espai Social dels Majors com en el Poliesportiu Municipal: petanca, truc, dòmino, parxís i alguna activitat sorpresa componen l'oferta per a disfrutar fent exercici i estretint llaços entre els socis.

El dilluns 10 de juny serà un dietista l'encarregat d'impartir-los una xarrada en el Sindicat Agrícola. El seu títol: Cuida el teu cor. L'activitat va a càrrec de l'empresa Danone, una entitat que habitualment desenrotlla este tipus d'activitats entre els majors.

El tradicional dinar de germandat se celebra en esta ocasió el dijous 13, en el restaurant Puzol. A més de ser un emotiva trobada abans de les vacacions estiuenques, l'acte també servirà per a realitzar l'entrega de premis dels tornejos celebrats a principis de mes.

Encara pendent de confirmar la data, possiblement el 17 de juny, novament en el Sindicat Agrícola, les dos associacions locals de jubilats i pensionistes, ASVAT i UDP, tenen prevista una xarrada conjunta sobre Els beneficis de la targeta 65+, a càrrec del personal de Carrefour.

I per a acabar, dos viatges. El primer se celebra de l'1 al 10 de juliol, una relaxant estada en el Balneari de Benasal a què els socis de la UDP acudixen a relaxar-se i disfrutar de l'entorn. Un objectiu molt semblant al viatge a Galícia i Astúries: encara que se se celebra del 22 al 28 de setembre, els interessats en acudir ja poden passar per l'Espai Social dels Majors per a apuntar-se.

La veritat és que ha sigut un any molt positiu, a pesar de la crisi econòmica”, sintetitza el president. “Ens hem vist obligats a eliminar el berenar de Carnestoltes, però a canvi el menjar de germandat baixa per primera vegada de preu: enguany no seran 12 euros, sinó 10, el que facilita que tots els socis puguen acudir”.

Un ampli mostrari d'activitats que servix per a confirmar que la tercera edat està més activa que mai… encara que per a mostrari la nova mini web de la Unió Democràtica de Pensionistes, que es va presentar oficialment el 30 d'abril però que és ara quan comencen a dedicar-li més temps Agustín i Vicente, els dos responsables de l'àrea de comunicació de la UDP.

De fet la seua primera sessió pràctica ha inclòs la creació d'un correu electrònic propi de l'associació i el repàs a les formes de publicar, tot això davall la supervisió de Carlos Núñez, en el Departament de Comunicació de l'ajuntament.

A partir de finals de maig, per als socis disfrutar dels avisos dels seus actes i, sobretot, de les fotos de les seues activitats mai haurà sigut tan fàcil com ara, a través del seu propi mitjà de comunicació gratuït: L'espai de la UDP, una web a què es pot accedir des de la portada de la pàgina web municipal, www.puçol.es.

Informa: Sabín

582-mini-web-udp-1

 

29 Maig 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres