L'Escola d'estiu oferix 300 places per a disfrutar tot el mes de juliol per 40 euros

L'Escola d'estiu oferix 300 places per a disfrutar tot el mes de juliol per 40 euros

L'Ajuntament de Puçol obri el termini d'inscripció per a l'Escola d'estiu, que enguany se celebra de l'1 al 26 de juliol en els col·legis públics La Milotxa i Jaume I, per a xiquets nascuts del 2001 al 2009. En total hi ha 300 places per a disfrutar de contacontes, tallers, jocs, piscina i molt més. Hi ha dos formes d'inscriure: de forma presencial (del 10 al 12 de juny) o per Internet (del 29 de maig al 4 de juny).

Com ja va succeir en Nadal i Pasqua, les anteriors escoles organitzades per l'ajuntament per a ajudar les famílies que han de treballar en els períodes en què els seus fills tenen vacacions escolars, en l'Escola d'estiu també hi ha dos fórmules per a inscriure's.

La primera, cronològicament, és del 29 de maig al 4 de juny, els tràmits es realitzen a través de l'Oficina Virtual de la pàgina web municipal (www.puçol.es) i, per a ajudar els usuaris que s'acosten per primera vegada a esta fórmula de pagament, s'ha creat un vídeo explicatiu en què es mostra de forma gràfica els passos que cal donar.

La segona fórmula és la tradicional, acudir en persona a l'Espai Social Martínez Coll, del 10 al 12 de juny, entregar la preinscripció ja omplida, arreplegar la documentació, pagar en el banc els 40 euros de la matrícula i entregar el resguard en el mateix lloc on es van iniciar els tràmits.

Un permet realitzar part dels tràmits còmodament, des de casa, a qualsevol hora; l'altre implica acostar-se dos vegades a Martínez Coll i una al banc. L'aposta de l'ajuntament és evident: potenciar les inscripcions per a les distintes activitats a través de l'Oficina Virtual, encara que mantenint l'opció de realitzar els tràmits presencialment per a aquells veïns que no saben moure's en Internet.

En tot cas, tots han de pagar 40 euros de matrícula i el programa d'activitats és únic: de 9 a 13.30 hores, els alumnes de 4 a 12 anys seran dividits en dos grans grups per edats (uns en La Milotxa, els altres en Jaume I) i disfrutaran de l'1 al 26 de juliol d'un ampli programa d'activitats que inclou piscina, tallers mediambientals, cançons, jocs populars, olimpíades esportives i alguna que una altra sorpresa amb què cada any els monitors sorprenen els participants, en esta ocasió un total de 300 alumnes.

Si desitges realitzar la inscripció en persona, el 10 de juny s'obri el termini en Martínez Coll.

I si vols solucionar els tràmits ja, només has de fer clic en el botó “iniciar inscripció” situat al final d'esta notícia.

Informa: Sabín

INICIAR INSCRIPCIÓ

565-escola-estiu-1


29 Maig 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres