L'esport i la fira Puçol DeMostra són els grans protagonistes del periòdic “Noticies de Puçol” de maig

L'esport i la fira Puçol DeMostra són els grans protagonistes del periòdic “Noticies de Puçol” de maig

Un suplement de quatre pàgines dedicat íntegrament a la fira comercial Puçol DeMostra, un pòster dedicat a l'escola de futbol sala i la portada centrada en els èxits autonòmics, nacionals i europeus de Tripuçol. A més del resum de notícies de maig i un avanç dels esdeveniments programats al juny. Tot això ja en versió digital i el dimecres 29 en paper.

S'acosta la fi de temporada i es nota: és hora de fer balanç, d'arreplegar el fruit del treball ben fet i són molts els clubs esportius que engreixen el seu currículum amb cada competició en què competixen: el Club de Pesca Puçol, Rover Portella, el Club de Gimnàstica Rítmica Puçol, el Club d'Atletisme Puçol… tots ells han organitzat tornejos, han participat en campionats, han arreplegat medalles i, per descomptat, continuen treballant perquè el planter tinga un gran club en què mirar-se.

Però si cal destacar algun és sens dubte Tripuçol: en este últim mes ha aconseguit dos medalles d'or en el campionat d'Espanya a Pontevedra, el primer lloc femení en l'autonòmic de duatló i, com a colofó, el Campionat d'Europa de mig Ironman de Juanjo López. Un currículum difícil d'igualar… però que no s'adormen els majors, perquè l'àmplia representació en el Triatló de Puçol organitzat també este mes demostra que l'escola s'acosta i molt.

L'altra escola homenatjada en el periòdic de maig és la del Club de Futbol Sala Puçol: durant tota la temporada han estat enviant puntualment les cròniques de tots els partits, amb àmplies galeries de fotos… un treball encomiable que està servint per a potenciar este esport en totes les edats. Si ja en periòdics anteriors es va dedicar el pòster al futbol, al triatló o a la gimnàstica rítmica, esta vegada els tocava a ells, per la seua perseverança… i que no decaiga la passió pel futbol sala.

Com sempre, el Noticies de Puçol núm. 141 també arreplega algunes de les notícies més significatives de l'últim mes (no totes, per a això ja estan Facebook, Twitter i la web municipal), oferix un avanç dels esdeveniments que podrem disfrutar en el mes de juny, inclou les opinions dels grups polítics municipals i alguna xicoteta sorpresa més.

A més, este número inclou una secció especial, un suplement de quatre pàgines dedicat a la fira comercial Puçol DeMostra, que se celebra l'1 i 2 de juny en l'avinguda Mancomunitat: tota la programació d'actes, els cinc avantatges de comprar en la població, la presentació de la Ruta de la Tapa, una entrevista amb el regidor de comerç, tots els patrocinadors… en definitiva, tota la informació del major esdeveniment comercial que se celebra a Puçol.

Si preferixes llegir-lo en el teu ordinador, mòbil o tablet només has de fer clic al final d'esta notícia; si el que t'agrada és disfrutar la versió en paper, recorda: demà dimecres es distribuïxen gratuïtament 3.000 exemplars en els més de vint punts habituals situats en la platja, les urbanitzacions i el nucli urbà.

Informa: Sabín
Foto: Francisco Sanchis Plati

 

Notícies de Puçol nº 141 - mayo 2013

 

 

29 Maig 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres