Els futurs jardiners de Puçol col•laboren en l'hort de la residència de la tercera edat Savia

Els futurs jardiners de Puçol col•laboren en l'hort de la residència de la tercera edat Savia

Divendres passat 24 de maig, els alumnes del Programa de Qualificació Professional Inicial Especial (PQPI-E) d'Activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria, els nostres "jardiners en pràctiques", van visitar la residència de tercera edat Savia per a dur a terme unes pràctiques amb què potenciar les relacions intergeneracionals entre jóvens i tercera edat.

La jornada del 24 de maig, realitzada junt amb els majors del centre, va consistir en que els futurs auxiliars de jardineria van realitzar el manteniment i canvi de temporada de l'hort de la residència.

Esta és l'última d'un conjunt de tres activitats amb l'objectiu de compartir experiències i desenvolupar-se professionalment. Les dos anteriors van consistir en: primer, van plantar 40 pins en el terreny de la residència, a fi que foren apadrinats per l'alumne i el resident que es van fer càrrec de la seua plantació; i la segona va ser deixar constància de tal apadrinament per mitjà de plaques d'argila amb els seus noms.

Esta col·laboració ha resultat una experiència entranyable i molt enriquidora per a ambdós col·lectius, ja que a més d'intercanviar el treball en l'hort, van compartir coneixements i experiències, passant un matí molt agradable.

De fet ja han quedat per a principis de juny en què treballaran amb plantes de temporada per a decorar el jardí de la residència i així donar per finalitzades les col·laboracions intergeneracionals del PQPI i la residència durant el curs que finalitza al juny.

Informa: Laura Bosch Fenollosa
Coordinadora PQPI de Jardineria, Activitats Auxiliars en Vivers, Jardins i Centres de Jardineria

mas-fotos_facebook

575-pcpi-en-residencia-2


 

28 Maig 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres