En la seua jornada de portes obertes, la Ludoteca Municipal cuina amb els assistents un menú de tres plats molt sans

En la seua jornada de portes obertes, la Ludoteca Municipal cuina amb els assistents un menú de tres plats molt sans

Dimarts passat 21 de maig la Ludoteca Municipal va obrir les seues portes per a tots aquells xiquets que volgueren passar una vesprada cuinant amb amics. Es van presentar fàcils receptes per a entretindre a 25 assistents de diferents edats, que compartien el mateix entusiasme per preparar receptes fàcils i disfrutar assaborint-les.

L'activitat va començar a les 17.30 hores i va finalitzar a les 19 hores; durant pràcticament tot el temps vam tindre la presència de la nostra sempre col·laboradora regidor de Serveis Socials, Eloísa Rosa Martínez, a qui agraïm la seua participació.

Al llarg de l'activitat els xiquets van preparar un menú compost per tres plats: en primer lloc, broquetes de fruites variades, cada un al seu gust va muntar el seu refrescant còctel de fruites punxades en un allargat furgadents.

Seguint les instruccions de les ludotecaries, convertides en xefs de cuina per unes hores, els participants van realitzar la recepta més complicada, però de la que van eixir fantàstics resultats: els bombons de xocolate fets amb galleta picades, mantega i xocolate fos.

Per a acabar l'activitat, es van servir dolços sucs de fruites per a tots els assistents.

Una vegada acabada l'activitat, es van entregar receptaris a tots els participants, que contenien pas a pas com elaborar les receptes practicades a llarg de la vesprada.

Amb esta activitat oberta a tots els xiquets de la població, la ludoteca recorda que els seus serveis estan oberts totes les vesprades, de dilluns a divendres, en l'Espai Social Martínez Coll.

Informa: Laura Romeu
Àrea de Benestar Social de l'Ajuntament de Puçol

fotos_noticia    mas-fotos_facebook

551-puertas-abiertas-ludoteca-7

 

23 Maig 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres