Els educadors d'Apocalipsis i Caminar tornen a classe. L'assignatura? Com previndre el consum de drogues en els seus alumnes

Els educadors d'Apocalipsis i Caminar tornen a classe. L'assignatura? Com previndre el consum de drogues en els seus alumnes

Vint educadors dels centres júnior Apocalipsis i Caminar han assistit a un taller formatiu durant tres dilluns a la vesprada per a aprendre a potenciar la vida sana, sense drogues, entre els seus alumnes. El projecte forma part de la campanya anual de la Regidoria de Joventut per a la prevenció del consum de drogues, campanya realitzada en col·laboració amb la Diputació de València.

Els dilluns 15, 22 i 29 d'abril, en el centre júnior Caminar de la parròquia dels Sants Joans, s'han reunit vint educadors dels dos centres de Puçol, Apocalipsis i Caminar, per a assistir a un curs formatiu organitzat per la Regidoria de Joventut en col·laboració amb el programa de prevenció de drogodependències de la Diputació de València.

És un programa amb què col·laborem ambdós institucions des de fa molts anys, sempre dirigint-nos a sectors concrets de la població: alumnes de secundària, pares i, en esta ocasió, monitors dels júniors”, explica José Luis Gómez, tècnic municipal de joventut. “L'objectiu que ens hem marcat enguany és la formació de mediadors per a previndre de l'ús de drogues en el temps lliure”.

Per a això, el taller s'ha centrat a proporcionar-los ferramentes als monitors que treballen amb xiquets i jóvens perquè treballen la prevenció en les seues activitats d'oci i temps lliure.

Ha sigut un taller en què s'han combinat els conceptes teòrics amb una sèrie d'exercicis pràctics, en el que estos jóvens educadors han experimentat distintes tècniques que més avant podran aplicar tant en els tallers que impartixen els dissabtes a la vesprada com en campaments i altres activitats que organitzen amb els menors de les dos parròquies de Puçol, Santa Marta i els Sants Joans.

Informa: Sabín
Fotos: Irene Esteve

fotos_noticia

552-curso-mediadores-juniors-2

 

23 Maig 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres