Tres alumnes de Caxton College representen a Espanya en la Sessió Internacional de l'European Youth Parliament

Tres alumnes de Caxton College representen a Espanya en la Sessió Internacional de l'European Youth Parliament

Teresa Ramos, Alex Blankestein i Olímpia Gascó, alumnes de Secundària de Caxton College, han sigut triades, després de la seua participació en la Sessió Nacional celebrada a Bilbao el passat mes d'abril, per a representar a Espanya en el Fòrum Internacional de l'European Youth Parliament (EYP) que se celebrarà a Geòrgia i Lituània el pròxim curs acadèmic.

Les alumnes, que van defendre un projecte sobre la llibertat de premsa en la Unió Europea, van destacar pel seu profund coneixement sobre este tema, així com de la realitat europea global, gràcies als coneixements transmesos pel seu professor Mr. McElwaine.

El jurat també va valorar la seua capacitat d'expressar-se fluidament en anglés, la seua motivació, el seu esperit d'equip i actitud positiva en les distintes activitats que es van dur a terme en esta Sessió Nacional.

Gràcies a la seua participació en este tipus d'iniciatives, els alumnes coneixen diferents cultures i realitats, aprenent a escoltar i respectar les opinions de jóvens de diferents entorns i nacionalitats.

A més posen en pràctica tots els coneixements teòrics apresos en les aules, així com fomenten l'habilitat de parlar en públic, que tant els ajudarà en la seua vida professional.

Per a més informació sobre l'European Youth Parliament: http://eype.es/

Informa: Caxton College

 

23 Maig 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres