La XI Setmana Taurina se celebra enguany en dos caps de setmana: del 7 al 9 i del 14 al 16 de juny

La XI Setmana Taurina se celebra enguany en dos caps de setmana: del 7 al 9 i del 14 al 16 de juny

Divendres passat 17 de maig es va celebrar en l'Espai Jove l'acte de presentació de l'onzena edició de la Setmana Taurina Vila de Puçol. L'acte, en el que per cert es van tirar a faltar molts aficionats que presumixen de ser-ho, va ser presentat pel conegut aficionat José Lorente, col·laborador de diversos mitjans de comunicació (Bous al carrer, entre altres).

Lorente va estar acompanyat en la mesa per Rubén Morte, membre de la directiva, qui es va encarregar d'informar del contingut del programa dels sis dies que formen esta edició.

També van fer ús de la paraula els altres integrants de la mesa: el president de l'actual junta directiva, Eugenio Alegre, i el regidor de festejos taurins de l'Ajuntament de Puçol, Salvador Almenara.

Moltes són les novetats d'enguany respecte als anteriors, potser la més destacada és que deixa de celebrar-se durant tots els dies d'una setmana i passa a ocupar dos caps de setmana consecutius: del divendres 7 al diumenge 9 i del 14 al 16 de juny, just una setmana abans del bou de Sant Joan… el que també representa una novetat, ja que fins ara este era el primer dia de bou de cada nova temporada.

Tal com sol succeir en esta classe d'esdeveniments, hi ha opinions per a tots els gustos i així el vam poder comprovar al finalitzar l'acte, pels comentaris dels assistents, uns a favor i altres un poc més crítics amb algunes de les ramaderies que formen el cartell d'esta XI Setmana Taurina Vila de Puçol.

On no cap cap classe de discussió és a l'hora d'enjudiciar el treball i l'esforç, tant dels membres de la junta directiva de la setmana com de la resta de penyes i comissions locals, a l'haver d'afrontar la crítica situació actual i més dins d'una activitat que, vullguem o no, no reunix les condicions de necessitat si la comparem amb altres més prioritàries.

Un suculent vi d'honor va posar passador final a esta presentació, en la que, com vam dir al principi, va faltar molta gent que de segur sí que veurem durant les vesprades i les nits de la setmana i, quasi m'atreviria a dir, amb sobrat protagonisme.

Informa: Salva Almenara Marsaga

534-presentacion-cartel-3

 

22 Maig 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres