Inmillorable final de temporada per al alevins del Club Esportiu Basquet Puçol

Inmillorable final de temporada per al alevins del Club Esportiu Basquet Puçol

Este diumenge 19 de maig va finalitzar la competició alevin organitzada per el Basquet Morvedre i que inclou a alguns col·legis de Sagunt i el Port, i als equips de Estivella, Quartell i Puçol.

El nostre equip de Puçol esta format per la majoria dels xiquets de entre 7 i 12 anys que estan apuntats a les Escoles Esportives Municipals de Basquet que durant l'any es desenrollen en el Poliesportiu Municipal organitzades per l'Ajuntament de Puçol i coordinades per el Club Esportiu Basquet Puçol.

El nostre equip ha fet una competició en una llínia ascendent, millorant setmana a setmana, el fet esta en que guanyaren sols 2 partits a la 1ª volta i 4 partits en la 2ª volta.

Pero lo millor va vindre als playoffs, després de quedar 5º en la classificació van jugar els quarts de final contra el 4ª Estivella, superant-lo en els 2 partits i plantant-se en les semifinals, tot un premi per als xiquets.

Les semifinals van ser impossibles contra un San Vicente A de molt de nivell que es la base del equip aleví del Port de Sagunt, pero almenys es varen millorar els resultats contra este equip de la fase regular.

I este diumenge per fi es jugaven el 3º o 4º lloc contra el Romeu en Sagunt, jugant un dels millors partits de l'any e imposant-se clarament, per lo que han aconseguit una meritoria 3ª plaça final que ningú esperava al mes de Octubre passat.

Ara encara queda fins al 30 de juny per a millorar en els entrenaments de les escoles, i el Campus del Basquet Puçol per a este estiu del que informarem mes endavant.

Informa: Juanjo Sancho

 

21 Maig 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres