Eres dels que a l'estiu només prenen el sol o t'agrada mullar-te i mantindre't en forma?

Eres dels que a l'estiu només prenen el sol o t'agrada mullar-te i mantindre't en forma?

Des del dilluns 20 al divendres 31 de maig està obert el termini d'inscripció per a les dos ofertes d'este estiu en la piscina municipal en el poliesportiu: natació i aquaeròbic per a distintes edats i en horaris variats de dilluns a divendres, amb preus especials per a socis i un descompte del 50% per a jubilats i pensionistes. Si este estiu vols mullar-te date pressa, les places són limitades.

Des de setembre a maig, la piscina municipal es cobrix amb una cúpula i és una piscina d'hivern, amb multitud de cursos de natació i, per descomptat, horari per al bany lliure tots els dies de la setmana.

Però a partir de la primera setmana de juny, la cúpula queda arraconada i toca disfrutar de la piscina a l'aire lliure. Amb bany a totes hores i tots els dies de la setmana, faltaria més. Però també hi ha cursos d'estiu, per a xiquets i no-tan-xiquets; en definitiva, una fresca temptació per a tots aquells que volen fer una miqueta més que prendre el sol.

I este estiu l'oferta de la piscina al juliol és doble: cursos de natació i d'aquaeròbic.

Els cursos de natació són per a xiquets de 3 a 14 anys i també per a majors. Els preus per tot el mes de juliol varien entre 37 i 50 euros en funció de l'edat i que sigues o no soci del poliesportiu. Encara que, com ja és habitual, els pensionistes tenen un descompte del 50% en la inscripció.

D'altra banda, els cursos d'aquaeròbic són només per a adults en torns de matí i vesprada, sempre de dilluns a divendres, amb preus que van dels 40 als 50 euros per a socis o no socis, respectivament. I, per descomptat, els pensionistes paguen la mitat.

Les inscripcions per a ambdós cursos estan obertes ja, del 20 al 31 de maig, en la pròpia piscina municipal. A més, s'obrirà un nou termini d'inscripció a partir del 10 de juny, quan la piscina torne a obrir-se, això sí, si queden horaris lliures perquè, no l'oblides, les places són limitades.

I a l'agost també hi haurà cursos de natació i d'aquaeròbic, encara que la inscripció no comença fins a l'1 de juliol.

Descansar tombat al sol està bé. Però tant de temps segur que es fa pesat i no ha de ser molt bo per a la salut. Este estiu, toca mullar-se.

Informa: Sabín

 

21 Maig 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres