Puçol en la cima: Juanjo López guanya el Campionat d'Europa de mig Ironman, mentres Jesús i Marta aconseguixen el bronze

Puçol en la cima: Juanjo López guanya el Campionat d'Europa de mig Ironman, mentres Jesús i Marta aconseguixen el bronze

El diumenge 19 de maig, un dia després de l'èxit de l'escola en el sèptim Triatló de Puçol, els membres de llarga distància van tornar a deixar ben alt el pavelló del club, ni més ni menys que fins al podi europeu en dos ocasions i dos top-10 en l’europeo celebrat a Calella, junt el Montseny. Destaca especialment el Campionat d'Europa de va aconseguir el nostre paratriatleta Juanjo López El Penyo.

Es va disputar l'Half Challenge Maresme, prova en distància 1/2 Ironman que al seu torn servia de Campionat d'Europa de la modalitat i, seguint amb la tònica habitual vencedora d'esta temporada, els membres del club Tripuçol van realitzar unes destacadíssimes actuacions representant a l'equip nacional.

Juanjo Lopez El Penyo es va proclamar campió d'Europa de Paratriatló, sumant este títol al de Campió d'Espanya i 3r en el Mundial de Llarga Distància. Suma i seguix Juanjo, a qui tots els reptes que es marca se li estan quedant xicotets.

Realment la gent de Lurbel està fent un treball increïble”, subratlla El Penyo. “És la primera vegada que acabe una carrera tan dura i l'endemà puc passejar pel poble i, a més, no tinc bambolles en el monyó. Les cremes de Bes-t per a activació i recuperació estan aconseguint que no tinga ferides i la calça amb la tecnologia regenerativ de Lurbel, junt amb la resta del material específic per a paratletes, m'estan permetent recuperar-me amb una velocitat desconeguda per a mi… encara que, això sí, ara descansaré deu dies i després a pensar en el pròxim desafiament”.

L'entrenador del club i un dels artífexs de la gran temporada que estan collint tots els seus membres, Jesús Jimenez, va aconseguir la medalla de bronze en el dur grup 45-49 anys, després de 4h57m de prova, mentres que en eixe grup Javi Rodriguez era 10é, amb 5 hores i 19 minuts. Destacar a més que van eixir 3r i 1r de l'aigua.

Begoña Alfonso, l'única representant femenina de Tripuçol, "la dama de ferro", va aconseguir una grandíssima 6a plaça en el grup de 50-54 anys femení, amb 6h38m, després d'anar 4a durant gran part de la carrera.

Encara que no va ser l'única veïna de Puçol que va participar: Marta Gimeno va aconseguir el bronze en la categoria de 45 a 49 anys, amb un temps de 5h58m. Encara que, això sí, Marta, que a més és l'esposa de l'entrenador Jesús, competia pel club Komando.

Un dels participants, Javier Rodríguez, ho sintetitza amb estes paraules: “Una gran organització que es mereix un excel·lent; un dia magnífic; un espai espectacular, el paratge natural del Montseny; quasi cinc-cents corredors representant als distints països participants de forma oficial i, atents, més de mil cinc-cents corredors que, senzillament, volien compartir la prova, encara que no competien oficialment… una experiència inoblidable”.

Definitivament, continua l'estat de gràcia dels esportistes de Tripuçol. Un estat que esperem que es prolongue durant molt de temps.

Informa: Iván García Ferre i Javier Rodríguez

541-marta_gimeno-jesus_jimenez

 

21 Maig 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres