Amor Moreno es marxa sola a Chicago el 23 de maig per a revalidar el seu campionat mundial de dards

Amor Moreno es marxa sola a Chicago el 23 de maig per a revalidar el seu campionat mundial de dards

Amor Moreno, campiona del món de dards en tres anys distints (Les Vegas 1999 i 2011, i Chicago 2012) torna a Chicago el 23 de maig per a intentar revalidar algun dels dos títols que va aconseguir el passat any. Esta vegada viatja sola, sense suport de l'Associació de Dards Puçol i sense la seua inseparable companya Thais Martínez. Serà més complicat, la crisi estreny i el suport econòmic cada vegada és més complex.

Actualment, juga en restaurant Tobago's  Circo, en l'avinguda Font de Mora 27 de Puçol, en la competició de Phoenix, de la qual Amor és la Coordinadora Esportiva de la Lliga de Dards Electrònics. Junt amb els seus companys anteriors i nous fitxatges, passen les vesprades i algunes nits molt amenes a Tobago's fent el que els agrada, jugar als dards.

El dia 22 de maig, es marxa a Madrid per a embarcar a primera hora del dijous 23 cap a la ciutat nord-americana de Rossemont, a Chicago. Allí representarà a Espanya junt amb amics i coneguts d'altres províncies espanyoles.

Esta vegada Amor viatja sola, sense el seu equip i sense la seua companya de joc Thais Martínez. Mals temps per a quasi tots i els dards no són una excepció.

A Chicago competirà durant 5 dies en el Campionat del món de la modalitat de Bullshooter, on l'any passat va aconseguir donar en la diana en tres ocasions: Campiona del món en Top Gun de Criquet per KO Directe, Campiona per Parelles al 501 Màster (junt amb Thais), i terceres Classificades per Parelles en Criquet, amb Thais, naturalment.

Amor viatja perquè ha aconseguit un patrocinador que li permet assumir gran part del cost del mundial: actualment, Dartstore la patrocina amb el vestuari, material esportiu i una beca anual. Dartstore és una empresa que distribuïx complement, accessoris, dards i tot l'imprescindible per a practicar este esport des de la seua seu a Torrejón d'Ardoz, a Madrid, i també ven a través de la seua pàgina web: http://www.dartstore.es.

Abans que res vull donar les gràcies a Dartstore, pel patrocini, i al Tobago's Circo per ser la nostra seu per a entrenar i competir, sense ells ni estaria competint ni podria acudir al Mundial de Chicago a defendre almenys un dels títols aconseguits en passat any: l'individual”, insistix la campiona del món en 1999, 2011 i 2012, Amor Moreno. “També vull donar les gràcies a tots els que confien en la meua trajectòria esportiva i als que m'estan recolzant en tot moment. Espere no defraudar a ningú, encara que és molt distint acudir abrigada pel teu equip i la teua gent a un mundial. Anar sola és una experiència que mai havia viscut abans”.

Va guanyar el seu primer mundial de dards en Les Vegas 1999, es va retirar de la competició per a cuidar a la seu xiqueta, va tornar fa a penes un lustre, des de llavors ha guanyat tot l'imaginable a Espanya, amb l'Associació de Dards Puçol, amb la seua secció femenina Les Armadeiras.

Va tornar al mundial de Les Vegas en 2011 i va guanyar; va provar amb una altra modalitat, la Bullshooter, a Chicago 2012 i també va guanyar. A Espanya continuen guanyant quasi tot el que es posa a tir… però els fons cada vegada són menys i perilla la continuïtat de l'equip.

El 23 de maig es marxa sola a Chicago. Vol repetir triomf per a no defraudar a eixos pocs que continuen confiant en ella. Però sap que és més difícil que cap altra vegada. No tindrà a Thais, la seua companya, inseparable fins ara.

I no obstant això confia a donar una vegada més en la diana.

A principis d'este segle va ser nomenada millor jugadora espanyola de tots els temps.

Si aconseguix revalidar el seu títol a Chicago se'ns van a acabar els adjectius.

Sort, Amor.

Informa: Sabín

510-amor-moreno-2

 

20 Maig 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres