El servei municipal d'ocupació, ara també on-line: tu mateix pots realitzar tots els tràmits

El servei municipal d'ocupació, ara també on-line: tu mateix pots realitzar tots els tràmits

L'Agència de Col·locació de l'Ajuntament de Puçol disposa des de maig d'una pàgina web en què tant demandants com oferents poden inscriure els seus currículums i ofertes d'ocupació: http://gestionandote.com/agencia/Pucol. Es tracta de fer més àgil el treball d'intermediació laboral, de manera que fins a l'oferta més urgent es puga satisfer amb la major immediatesa.

Els desocupats podran consultar les ofertes que van arribant en temps real, de manera que cap oportunitat es perda per dificultats de desplaçament, horaris... Basta amb registrar-se gratuïtament en la web, amb un usuari i contrasenya, per a accedir immediatament als servicis de l'Agència de Col·locació.

Podran enviar el seu currículum tant per a la llista de demandants en general de l'agència, com per a alguna de les ofertes publicades en concret.

A més, la web disposa d'enllaços amb algunes Agències de Col·locació d'altres poblacions, el que permet navegar còmodament per a buscar ocupació en altres territoris.

Este servici ve a complementar altres recursos de comunicació tecnològica de què disposa l'Agència de Col·locació, com l'enviament de mails o sms automàtics des de la plataforma Gestionant-te, contractada per l'Ajuntament de Puçol com a ferramenta de suport a la intermediació laboral.

I, per descomptat, el servici d'atenció presencial continuarà funcionant de dilluns a divendres de 8 a 14:30 hores en l'Espai Social Martínez Coll, en el carrer La Costera nom. 9, de Puçol. També es poden realitzar consultes telefonant al 961 421 258.

"L'ampliació dels serveis que presta el departament municipal de Promoció Econòmica i Ocupació obeïx a les demandes socials actuals i al nostre compromís de suport a l'ocupació, màxima prioritat en la nostra població", afirma Daniel Sebastià, técnic d'ocupació.

Si busques ocupació, fes clic ací: http://gestionandote.com/agencia/Pucol.

Informa: Departament de Comunicació

532-logo_agencia_colocacion

 

20 Maig 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres