T'abellix un suc tropical gratis? La Ludoteca Municipal t'invita a preparar-lo el dimarts 21 de maig

T'abellix un suc tropical gratis? La Ludoteca Municipal t'invita a preparar-lo el dimarts 21 de maig

Dimarts que ve 21 de maig, de 17.30 a 19.00 hores, la Ludoteca Municipal obri les seues portes a tots aquells xiquets i xiquetes que vullguen passar un estona divertida cuinant i preparant sucs tropicals. L'activitat està plantejada per a aquells que estiguen cursant entre 2n d'infantil i 2n de primària, preferentment. I tot això, per descomptat, gratis.

La Ludoteca Municipal és un servici amb tallers, contacontes, jocs i molts, molts amics, tot això dirigit als més xicotets, concretament alumnes de 2n d'infantil a 2n de primària, que té les portes obertes totes les vesprades, de dilluns a divendres, en l'Espai Social Martínez Coll.

Però, a més, a la ludoteca li agrada reinventar-se a si mateixa i preparar activitats especials, tant per a captar nous amics com per a sorprendre als habituals i els seus pares amb projectes educatius i divertits: així, el passat curs va apostar per un contacontes asiàtic i un taller de cuina en què van elaborar pizzes, magdalenes i macedònia.

Esta última idea l'han représ també enguany per a una activitat especial de fi de curs: el taller de sucs tropicals. Com sempre, tot el material ho posa el personal de la ludoteca, els xiquets només han de portar un davantal (per si de cas) i les ganes d'aprendre… i de beure suc, perquè el resultat ho poden disfrutar allí mateix o inclús portar-se'l a casa, perquè els papàs també vegen que aprendre mai va ser tan divertit i tan saborós.

Recorda: no cal apuntar-se prèviament, però sí que acudir amb un davantal i moltes ganes de passar-lo bé. L'entrada és gratuïta.

Vos esperem!

Informa: Sabín

PD: i si encara tens dubtes, tira una ullada a les fotos per a veure com s'ho van passar de bé al juny del 2012 durant el dia de portes obertes en la ludoteca.

fotos_noticia

527-puertas-abiertas-ludoteca-5

 

20 Maig 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres