El Club Atletisme Puçol organitza un campionat escolar, el 17 i 24 de maig, per a acostar l'atletisme als més jóvens

El Club Atletisme Puçol organitza un campionat escolar, el 17 i 24 de maig, per a acostar l'atletisme als més jóvens

El Club d'Atletisme Puçol està decidit a fer del planter un dels principals actius de l'entitat i ara s'ha marcat com a objectiu promocionar este esport entre els més jóvens de la localitat. Per a això ha organitzat, conjuntament amb les Escoles Esportives municipals de l'Ajuntament, una Competició Escolar d'Atletisme que se celebrarà els dies 17 i 24 de maig en les pistes del Poliesportiu.

El campionat està dividit en dos jornades, una per als xiquets i xiquetes de categoria benjamí (nascuts en 2003 i 2004) i una altra de categoria aleví (nascuts en 2001 i 2002). Les dos competicions se celebren divendres a la vesprada, de 17 a 19 hores, constaran de tres proves (50 metres, 500 metres i salt de longitud) i la inscripció és totalment gratuïta.

El Club d'Atletisme Puçol anima a tots xics i xiques de Puçol a participar en esta primera experiència, per a la que no cal ni ser del club, ni de l'escola municipal ni tan sols practicar assíduament atletisme. “Es tracta que els més jóvens proven l'atletisme, coneguen les noves pistes que tenim a Puçol i disfruten de dos divertides vesprades d'esport amb els seus companys de classe i amb escolars d'altres col·legis del municipi”, explica Iván Esteve, president del Club.

La competició estarà dirigida per Jacinto Gonzálvez, entrenador del club i de l'Escola Municipal d'Atletisme. Conscients que el futur d'este esport està en la busca de noves i jóvens promeses, el Club d'Atletisme Puçol aposta per l'esport i recomana la seua pràctica tant a xiquets com majors.

En paraules del president, “l'atletisme no és només una activitat que ens permet als adults disfrutar d'una bona salut i una bona forma física; l'atletisme és també un esport que promou uns valors de sacrifici, superació, respecte i camaraderia, ideals perquè el practiquen els més menuts”.

Informa: Club Atletisme Puçol 
Disseny cartell: Sento Pascual

499-cartel-atletismo-escolar-1

 

14 Maig 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres