El Grup de Senderisme Puçol realitza una ruta fluvial entorn del Millars, entre Fanzara i Ribesalbes

El Grup de Senderisme Puçol realitza una ruta fluvial entorn del Millars, entre Fanzara i Ribesalbes

Interessant ruta realitzada este passat diumenge pel Grup de Senderisme Puçol en un entorn fluvial, amb el va riure Millars com a protagonista i fil conductor del nostre trajecte, que va començar a Fanzara i va finalitzar a Ribesalbes. Paco Ramírez, el seu coordinador, ens analitza la jornada.

Comencem en la població de Fanzara des del llavador, per a acostar per una pista i enllaçar amb la senda de Ribesalbes, que en còmodes llaçades ens situa la màxima quota 350 metres sobre el nivell del mar sobre un tossal des d'on divisem als nostres peus l'embassament de Sitjar, que compta en l'actualitat amb una bona reserva hídrica.

Després de contemplar les vistes des d'esta talaia, descendim per la mateixa senda fins a la cua de l'embassament i per un camí dirigir-nos cap a la població de Ribesalbes, creuem l'embassament per la carretera d'accés a la població, para immediatament prendre el camí de Fanzara en busca de la Canal de la cota 220, primer per senda i finalment acostant a un camí que corre paral·lel al Canal fins a l'assut que arreplega l'aigua i l'entuba per a creuar el riu.

En un moderat descens ens anem acostant fins al nostre punt d'inici, ja que s'albira la població de Fanzara, però no volíem donar per conclosa la nostra ruta sense abans refrescar-nos en el riu, on l'aigua alleugera els cansats peus del grup de senderisme.

Ruta suau la realitzada, perquè el guia el dia anterior va participar en la Marató i Mitja  Castelló – Penyagolosa.

La pròxima ruta visitarem Cirat.

+ Info: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Informa: Paco Ramírez
Coordinador del Grup de Senderisme Puçol

fotos_noticia

515-ruta-fluvial-5

 

14 Maig 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres