El 7é Triatló de Puçol convoca més de 300 participants el dissabte 18 de maig en la platja de la població

El 7é Triatló de Puçol convoca més de 300 participants el dissabte 18 de maig en la platja de la població

El dissabte 18, durant tot el matí, la platja, els carrers adjacents i el passeig marítim de Puçol s'omplin de ciclistes, nadadors i corredors de totes les edats. És la sèptima edició del Triatló de Puçol, que en esta ocasió convoca a 300 triatletes i un centenar de persones en l'organització que coordina Tripuçol, amb el suport de voluntaris, Protecció Civil, Brigada Municipal, Guàrdia Civil i Policia Local.

No és tasca fàcil coordinar a tots els equips participants i a tots els de l'organització perquè al llarg d'un matí desfilen entorn de 300 participants en un triatló, prova que comença amb les sèries de natació en el Mediterrani, continua amb el ciclisme en els carrers pròxims a la platja i finalitza amb la carrera a peu en el passeig marítim de Puçol.

Per això Tripuçol no sols es fa càrrec de la direcció tècnica de la prova, enguany a càrrec de Xavi Munera, sinó que també col·loca a un dels membres de la junta directiva del club en els punts clau, com a coordinador de cada activitat: Alberto Pamblanco, Iván García, Javier Cubero, Nacho Rodríguez, Carmen Naturil i Vicente Pamblanco tenen a càrrec seu a 40 voluntaris i al personal que col·labora perquè tot funcione com un rellotge.

Junt amb ells, Protecció Civil aporta almenys una dotzena de voluntaris i hi haurà suport logístic per part de la Brigada Municipal d'Obres i Serveis, així com un control de la seguretat, sobretot per a compatibilitzar l'accés de veïns a la zona sense que afecte la integritat dels corredors, labor coordinada per la Policia Local de Puçol i el suport de la Guàrdia Civil.

I tot este desplegament per a què?

Per tercer any, la platja de Puçol és l'escenari triat per a dos proves valedores per al Campionat d'Espanya, en les categories júnior i sènior, que seran precisament els primers a botar a l'aigua, entorn de les 9.30 del matí del dissabte 18 de maig. Després d'ells, començaran les sèries dels Jocs Esportius de la Generalitat Valenciana, amb participants infantils, alevins, benjamins i multiesport.

L'escola de triatló de Tripuçol participarà amb setanta alumnes de distintes edats, una quantitat mai aconseguida fins ara en cap prova dels jocs escolarsencara que al final ningú aconseguisca guanyar només la participació ja és un gran èxit”, assenyala satisfet Jesús Jiménez, professor de l'escola i un dels culpables de l'èxit que està tenint el triatló en la població, amb medalles d'or en pràcticament totes les categories.

Encara que, paradoxalment, Jesús no podrà estar en la prova per a veure els seus pupils: eixe dia competix a Calella, en el Campionat d'Europa de mitja distància.

El dissabte al matí tens una cita amb l'esport base. No faltes.

Informa: Sabín   
Disseny cartell: Sento Pascual  

476-triatlon-vila-pucol-1

 

14 Maig 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres