Article d'Esquerra Unida del mes d'abril: “La tercera república està més prop que lluny”

Article d'Esquerra Unida del mes d'abril: “La tercera república està més prop que lluny”

El ple del 26 de març del 2012 va modificar el Reglament de Mitjans de Comunicació Local, aprovat en 2008, per a permetre la publicació d'un article mensual en la web municipal als partits polítics que es van presentar a les eleccions municipals i no van aconseguir representació en l'ajuntament. Este és el text d'Esquerra Unida del mes d'abril, titulat “La tercera república està més prop que lluny”.

Este mes serem concisos, la setmana republicana es consolida a pesar de coincidir amb un monstre en forma de carrera institucional que segons pareix sí que compta amb el suport del govern municipal, el que a Esquerra Unida com partit republicà ens alegra en gran manera.

El concert un èxit rotund encara que s'hagen de polir cosetes, l'exposició grandiosa i molt interessant d'eixe Machado exiliat en el seu propi país, les presentacions i xarrades d'allò més interessant, encara que l'afluència de públic ha de millorar, així com l'afluència de públic a l'obra de teatre on la gent no va eixir molt contenta de l'obra, per mala interpretació dels actors i mala execució de la història contada, poques senyals a la galeria, encara que se'ls lloa l'esforç i la implicació.

L'últim acte va ser més íntim i només per als republicans en una ofrena als caiguts per la república a Sagunt: bo, caiguts o executats directament.

El que s'ha dit, a pesar de la competència de la macro carrera, el nostre partit anima a la plataforma que s'ha de seguir treballant per una educació i una cultura, públiques i gratuïtes o si no n'hi ha benèfiques.

Mentrestant el poble cada vegada pitjor, excepte comptades excepcions, els carrers fan pena, les voreres més del mateix, els baixos dels ponts amb aluminosi o alguna cosa semblant, però tranquils que això s'arregla prompte, ja veureu, fins a la pròxima i gràcies per la vostra atenció.

Una opinió d'Esquerra Unida

 

 

13 Maig 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres