Eres un afectat per les preferents? Vine a la cita amb Auge... i aprén a defendre't dels abusos bancaris

Eres un afectat per les preferents? Vine a la cita amb Auge... i aprén a defendre't dels abusos bancaris

Vols conéixer les vies legals per a recuperar els teus diners si eres un dels afectats per les preferents bancàries? Si és així, no pots faltar a la reunió informativa del dimarts 14 de maig, a les 6 de la vesprada, en l'Espai Social La Barraca. Els experts de l'associació sense ànim de lucre Auge t'informen de tots passos que has de donar perquè els teus diners continue sent teu.

Auge és una associació de consumidors reconeguda oficialment per l'Administració, amb un àmbit d'actuació a nivell nacional, més de deu anys d'experiència i centrada en la defensa dels drets de consumidors i usuaris enfront dels abusos i irregularitats dels bancs, empreses borsàries i d'assegurances.

A través del seu gabinet d'informació atén multitud de reclamacions de ciutadans amb dubtes sobre el seu diners i, en el cas que es comprove l'existència d'irregularitats, és el seu gabinet jurídic en defensa del consumidor el que s'ocupa de les accions legals necessàries davant dels tribunals de justícia.

Encara que també estan oberts a preguntes sobre altres temes, per a assessorar els veïns sobre els passos que han de donar, sobretot en el tema de les preferents, el dimarts 14 de maig realitza una xarrada gratuïta oberta a tots els públics.

Si tens dubtes, acudix: la solució per a les preferents, un tema en auge.

Informa: Sabín

479-afectados-preferentes-1

 

13 Maig 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres