Sergio Blasco i Ernest Esteve aconseguixen la medalla de bronze per equips en el Campionat d'Espanya de pesca

Sergio Blasco i Ernest Esteve aconseguixen la medalla de bronze per equips en el Campionat d'Espanya de pesca

Gran èxit dels dos participants del Club de Pesca Puçol en el Campionat d'Espanya de mar-costa celebrat en la platja de la Pineda, a Castelló, durant els dies 11 i 12 de maig. Sergio Blasco ha aconseguit l'accés a l'alta competició en la categoria de 16 anys i Ernest Esteve ha aconseguit la medalla de bronze per seleccions, junt amb el seu company Sergio.

El planter està responent a l'aposta que el Club de Pesca Puçol està fent per la gent jove i el futur està assegurat”, explica satisfet José Segura, president del club. “Després de l'èxit d'organització i de resultats en l'autonòmic de principis d'abril, ara, al començament de maig, els nostres dos jóvens participants en la categoria U-16 han obtingut grans resultats i, en el cas de Sergio, l'accés a l'alta competició”.

L'èxit del Club de Pesca Puçol en la categoria per a menors de 16 anys va començar el passat 6 d'abril, quan en el Campionat Autonòmic celebrat en la platja de La Patacona el jove Sergio va aconseguir alçar-se amb la medalla d'or en una competició en què també va haver-hi medalla per a les dames, concretament el bronze per a Sandra Gómez Pimpollo.

Ja en la platja de la Pineda de Castelló, Sergio Blasco es presentava al seu primer nacional i ha aconseguit quedar el 5t classificat, per la qual cosa no pot acudir al mundial per molt poc, encara que a canvi si ha aconseguit l'ascens a l'alta competició i, formant part de la selecció de la Comunitat Valenciana, ha aconseguit la medalla de bronze.

Per la seua banda, Ernest Esteve també acudia per primera vegada a un Campionat d'Espanya, de fet acaba d'estrenar la categoria U-16, pel que davant de tot volia aprendre… i quin aprenentatge: medalla de bronze per seleccions en el seu debut.

Informa: Sabín

fotos_noticia

507-ernest-presidente-sergio

 

13 Maig 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres