El 9 de juny tens una cita amb les motos i no serà en cap circuit de carreres, sinó en el polígon Mas de Mur

El 9 de juny tens una cita amb les motos i no serà en cap circuit de carreres, sinó en el polígon Mas de Mur

La falla Picaio organitza l'octava edició de la seua matinal motera, una trobada dels amants de les dos rodes que permet als veïns i aficionats disfrutar d'un passeig en què participen més de 300 motos i, posteriorment, distintes exhibicions, enguany amb les acrobàcies d'Edu Rodríguez, el diumenge 9 de juny en Mas de Mur.

Este esdeveniment l'organitza l'Associació Cultural Falla Picaio i cada any va a més, com reconeix un dels organitzadors, Alberto Albalate: “L'any passat va ser un dels millors, amb 380 motos participants. Per a poder atendre'ls a tots vam haver de preparar 400 entrepans, beguda i un espai per a poder realitzar una actuació del moter Edu Rodríguez, que ens va fer una gran exhibició d'acrobàcies”.

Enguany el programa és paregut: recepció, visita conjunta per distints carrers i zones de Puçol, esmorzar de germandat, exhibició d'acrobàcies d'Edu i sorteig de distints regals cedits pels patrocinadors de la matinal motera.

La novetat és que traslladem les acrobàcies i el punt de trobada al polígon Mas de Mur, el que està enfront de Caxton College i Mas i Mas, perquè així evitem causar molèsties als veïns un diumenge al matí”, continua Alberto. “D'altra banda, volem agrair la col·laboració tant dels participants, com dels patrocinadors i de l'ajuntament, ja que gràcies a tots ells ja portem huit anys amb la nostra trobada de moters”.

Informa: Sabín

 

13 Maig 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres