Article del Partit Popular del mes d'abril: “Hipocresia i indecència”

Article del Partit Popular del mes d'abril: “Hipocresia i indecència”

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat pel Partit Popular a l'abril, titulat “Hipocresia i indecència”.

Que els socialistes seguisquen amb el “run run” del menyspreu a la labor del govern popular s'entén, però que vullguen fer ignorants als ciutadans de Puçol, fregadissa la indecència.

En el pamflet Adelante que acaben de llançar es poden llegir diversos articles sobre la seua “gestió” al capdavant del nostre ajuntament, i entre ells el de la portada carregat de manipulació i mentides. Els invitem a fer memòria.

Diuen que el projecte del Camí la Mar ha estat paralitzat pel PP, quan gràcies al partit popular es va desembossar l'embull que havien generat per la seua incompetència i deixadesa.

En el pamflet es diu que este projecte es va iniciar i es va aprovar governant el PSPV = MENTIDA. La proposta es va portar a ple i es va firmar a l'abril del 2009 amb govern del PP.

Fan un repàs a alguns projectes, al seu impuls, al seu disseny, etc., doncs bé, analitzem els processos:

En cursiva: “els seus” projectes. En negreta els seus resultats.

La Casa de Cultura (Sense aparcaments). El col·legi Bisbe Hervás i l'Institut (Puçol cedix els terrenys i la Conselleria d'Educació paga; per cert els terrenys de l'institut encara es deuen als propietaris). El parc Ribelles (millor que parlen els patits usuaris). El Camp de Futbol (mal dissenyat, estret, impossibilitat de més grades i sense accés a la cafeteria des de l'exterior).

El Poliesportiu Municipal (falta d'aparcaments, pista de galotxa milionària sense ús), per cert, les  pistes de pàdel i nova pista d'atletisme gestionades pel PP. Les dos actuacions del Caminàs (no sabem de què parlen, s'acaben de fer ara. El barri de Santigons (s'han de fer inversions perquè hi ha places i carrers que no disposen d'accessos).

El Centre de Salut (pagat per la Conselleria de Sanitat, així i tot va haver-hi una falta de previsió total, en deu anys s'ha quedat xicotet i no hi ha possibilitats d'ampliació, tampoc hi ha zona d'aparcaments).

Vivendes socials (l'Empresa Municipal Gespul va tancar amb pèrdues de més de 700.000 €, i amb deutes de més de 240.000 € en lloguers, l'ajuntament encara està pagant les hipoteques).

Els polígons industrials (tres ubicacions, el de Copuzol i el del Mas del Bombo rodejats de vivendes dins del nucli urbà, i el de Camp Anníbal sense accés directe al Camí Llíria-By Pass).

El CEAM (xicotet, disseny pèssim i incòmode). La residència de Majors (pagada per la Conselleria de Benestar Social i sense possibilitats d'ampliació, sense aparcaments).

No entenem com poden vanagloriar-se d'açò, si ha sigut un continu despropòsit d'actuacions i falta de previsió.

I damunt els socialistes van dividir el poble fent que hàgem de passar per davall de les vies del tren, desprecien a les urbanitzacions i no entenen per què s'estan talant arbres. Senzillament perquè estem arreglant les voreres alçades i destrossades per les arrels, anul·lant escocells que portaven anys buits i creant nous aparcaments.

Ah!, els socialistes després de crear unes quantes empreses públiques les van haver de tancar per falta de recursos i, saben què va passar?: van despedir a tots els socis-treballadors. Els sona?

Una opinió del Partit Popular de Puçol

422-logo_partido_popular

 

10 Maig 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres