Article del PSOE del mes d'abril: “Al Partit Popular li interessa més la banca que les famílies!”

Article del PSOE del mes d'abril: “Al Partit Popular li interessa més la banca que les famílies!”

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat pel Partit Socialista Obrer Espanyol a l'abril, titulat “Al Partit Popular li interessa més la banca que les famílies!”.


Rebuig del PP a una moció sobre els Lloguers Socials a Puçol
 

Els socialistes pretenem que els bancs ajuden a les famílies embargades perquè no es queden en el carrer

És per això que en l'últim ple municipal celebrat al març vam presentar una moció amb l'objectiu d'oferir una alternativa pròpia en l'àmbit de Puçol, i per a tota la ciutadania.

Es proposava establir acords amb els responsables dels bancs del nostre municipi per a posar a disposició de l'Ajuntament per un període determinat de temps les vivendes desocupades o embargades. Les finalitat era proporcionar lloguers socials amb un límit màxim de 150 € mensuals, dels quals 100 € serien subvencionats per l'Ajuntament i els 50 restants per les famílies.

Per a finançar esta proposta el PARTIT SOCIALISTA DE PUÇOL pretenia:

1.   Que l'Ajuntament creara una aplicació pressupostària amb una quantitat de diners suficients per a cobrir les necessitats estos lloguers socials.

2.   Que des del coneixement que té l'Ajuntament de les situacions d'embargament i de dificultats extremes d'algunes famílies s'establira una relació de possibles perceptors.

3. Que es creara una comissió per a l'adjudicació de les ajudes formada per un representant de cada grup polític.

4.  Que el PSOE col·laborara amb les retribucions destinades al seu assessor, renunciant al mateix en benefici d'estos lloguers socials.

PARTIT POPULAR I PAVALUR VAN VOTAR EN CONTRA!

Sense aportar arguments sòlids, el Partit Popular es va limitar a sol·licitar la retirada de la nostra moció perquè: Este és el Partit Popular de Puçol:

—Seguixen cegament les consignes del seu partit a nivell estatal.

—No accepten possibles solucions locals per als ciutadans de Puçol

—Són insensibles en un tema tan greu que afecta les famílies

—S'escuden per a rebutjar la moció, en un conveni obsolet, que no cobrix les expectatives, i que va ser rebutjat al seu dia per tota l'oposició en el Congrés.

Este és el Partit Popular de Puçol!

Una opinió del Grup Municipal Socialista de Puçol

409-logo_psoe

10 Maig 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres