Article de Pavalur-CCD del mes d'abril: “Millores en l'accessibilitat”

Article de Pavalur-CCD del mes d'abril: “Millores en l'accessibilitat”

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat per Pavalur-CCD a l'abril, titulat “Millores en l'accessibilitat”.

Com ja hem posat de manifest en reiterades ocasions, l'únic programa de PAVALUR es resumix a aconseguir la igualtat de tracte enfront de l'Ajuntament, entre els veïns que viuen en el nucli urbà i els que viuen en les urbanitzacions.

Un pas més hem avançat en esta direcció a l'aconseguir millorar l'accessibilitat de les seues voreres, en la mateixa mesura que els estan en la resta de la població, per mitjà de rebaixos en els rastells d'algun dels punts de pas, incloent el pintat d'un nou pas de zebra i la seua senyalització vertical.

En esta línia, PAVALUR continuarà lluitant durant tota esta legislatura per a aconseguir que els veïns de Puçol que viuen en les Urbanitzacions, vegen complides les seues històriques reivindicacions que per estricta justícia distributiva els corresponen.

Una opinió de PAVALUR – CCD

408-opinion-pavalur-1

 

08 Maig 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres