Els menors que més pinten: Jordi, Muhammad, Klauss, Juan, Daniel, Alfredo i Raquel

Els menors que més pinten: Jordi, Muhammad, Klauss, Juan, Daniel, Alfredo i Raquel

Els menors del Centre de Dia Martínez Coll han aconseguit millorar l'aparença de l'espai social en què el recurs està ubicat assumint els treballs relacionats amb la pintura mural del seu vestíbul, corredors i distribuïdors. Una demostració que el centre és per a estos menors molt més que un lloc d'esplai, és un espai per al seu desenrotllament humà.

Els xics pertanyents al grup d'usuaris més majors i inclús algun voluntari d'edat un poc inferior han demostrat, de nou, la seua implicació amb un centre de dia del què no únicament formen part com a simples beneficiaris. Despenjar els cartells, taulers i la resta d'objectes que decoren les parets del centre, preparar pintures, brotxes i roleus, encintar sòcols i baranes, pintar els barandats i arreplegar els instruments utilitzats han sigut algunes de les tasques que durant un poc més d'una setmana han escomés amb una dedicació i un èxit absoluts.

Uns atractius murs coberts de bells malves i blaus no han sigut l'únic fruit resultant de l'esforç dels menors Jordi, Muhammad, Klauss, Juan, Daniel, Alfredo i Raquel, sinó tot un treball de cooperació en equip i camaraderia, d'exigència personal i de compromís amb el centre de dia. Perquè durant el transcurs de l'activitat hem tornat a confirmar que la pertinença de les xiques i xics al servici és viscuda com un element clau al seu dia a dia i que el Centre de Dia de Menors Martínez Coll representa per a estos jóvens, a més d'un espai d'esplai lúdic, un lloc comú de convivència i connexió entre iguals, de col·laboració  grupal i de complicitat mútua capaç de generar aquells suports afectius des dels que es vertebren la seguretat i l'harmonia necessàries per a un desenrotllament humà mínimament pròsper.

La pintura de les parets del centre de dia: una activitat que transcendix, amb molt, la mera labor de manteniment d'un espai públic i que, junt amb la Festa medieval de la Falleta coll i l'activitat Biblioteca al carrer! en relació al Dia Mundial del Llibre, respon a l'esperit dinàmic, generós i obert del Centre de Dia de Menors Martínez Coll de Puçol.

Informa: Alfredo Carlos Torres
Tècnic Serveis Socials de l'Ajuntament de Puçol

486-pintando-centro-dia-2


07 Maig 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres