Huit jóvens sense ocupació inicien un nou taller de pintura i manteniment d'edificis

Huit jóvens sense ocupació inicien un nou taller de pintura i manteniment d'edificis

Després de l'èxit del primer curs, finalitzat al febrer, s'ha posat en marxa esta segona edició seguint uns paràmetres semblants: el professor és un professional local en desocupació i els huit alumnes no sols aprendran teoria, sinó que col·laboraran en el manteniment d'edificis municipals durant els dos mesos i mig que dura la formació.

Amb unes classes a l'aire lliure, en un entorn allunyat de les aules convencionals, el dilluns 6 de maig començava en Mes de Mur la segona edició del Taller d'iniciació professional de manteniment d'edificis, dirigit a huit alumnes menors de 25 anys inscrits com desocupats en l'Agència de Col·locació de Puçol.

El curs comprén una formació teòrica sobre pintura decorativa en distints tipus de construccions, incloent l'acabat en distintes tècniques, com a algeps o escaiola. També rebran nocions sobre distintes tècniques de rehabilitació i manteniment d'edificis, des del tractament del metall o la fusta fins a la pintura que servisca per a protegir les instal·lacions.

A més, els alumnes treballaran tant en pintura com en rehabilitació d'edificis amb casos reals, ja que s'ocuparan del manteniment de distintes instal·lacions municipals, com ja va succeir amb l'anterior edició”, explica la regidora de formació i ocupació, Paz Carceller.

En total són 9 les persones sense ocupació que participen en el projecte, perquè als alumnes cal afegir el professor, un professional de la població que també estava inscrit en l'Agència de Col·locació com a sol·licitant d'ocupació.

El curs s'impartix del 6 de maig al 19 de juliol, de dilluns a divendres, de 8 a 13 hores i, després d'un període inicial més teòric en Mas de Mur, prompte els alumnes començaran a desplaçar-se per distints edificis de la població per a realitzar un treball més pràctic.

I com a colofó, cobraran una xicoteta beca mentres aprenen la teoria i la pràctica de professions com a pintor i restaurador d'edificis.

Informa: Sabín

fotos_noticia mas-fotos_facebook

482-curso-pintura-2

07 Maig 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres