Nou èxit de l'escola de Tripuçol: Iris Rodríguez de Dios es proclama campiona autonòmica de triatló

Nou èxit de l'escola de Tripuçol: Iris Rodríguez de Dios es proclama campiona autonòmica de triatló

Iris Rodríguez de Dios aconseguix guanyar el Campionat Autonòmic de Triatló en la prova celebrada en Pinedo el diumenge 5 de maig. Suma i seguix la jove Iris que ja es va proclamar campiona d'Espanya de Triatló d'hivern. Tripuçol continua deixant empremta en tots els tornejos en què participa, ja siga en veterans, sènior o les distintes categories de l'escola.

Al gener, en Reinosa (Cantàbria), Iris Rodríguez es proclamava campiona d'Espanya de triatló en una prova un tant especial per a ella, perquè a més de la bicicleta i la carrera a peu va haver de competir en esquí, amb distàncies de 24, 10 i 10 quilòmetres, respectivament.

La progressió d'Iris continua en el Campionat Autonòmic de Triatló celebrat en Pinedo, on s'ha proclamat campiona de triatló de la Comunitat Valenciana gràcies sobretot al seu gran treball sobre la bicicleta: va eixir segona de l'aigua i la victòria la va plasmar en la bici, ficant 3 minuts d'avantatge als seus rivals.

La pròxima prova que disputara serà el Triatló Vila de Puçol, el pròxim 18 de maig, on un gran nombre de xavals de la nostra escola també competiran a casa, com ja va succeir el passat any.

Informa i foto: Iván García Ferre


06 Maig 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres