Artròpodes de La Costera a grandària gegant invadixen els corredors de l'institut

Artròpodes de La Costera a grandària gegant invadixen els corredors de l'institut

Els alumnes de l'IES Puçol no podran tornar a dir que no tenen molt clara la diferència entre els distints tipus artròpodes: una exposició organitzada per Acció Ecologista-Agró i l'Ajuntament de Puçol els està permetent conviure amb imatges d'ells a un grandària de 50 x 70 centímetres… afortunadament són només fotos degudes a la paciència i la mestria de Rafa Pardo.

L'exposició de fotos Els artròpodes de La Costera va nàixer com una mostra per a difondre el patrimoni del Paratge Natural Municipal la Costera, la custòdia del de la qual territori va a càrrec d'Acció Ecologista-Agró.

Partint d'una extraordinària col·lecció d'imatges de Rafa Pardo, amb la col·laboració en els textos de Miguel Crespo (membre d'AE-Agró) i amb el disseny del Departament de Comunicació de l'ajuntament, el passat mes de febrer es presentava per primera vegada en l'Espai Social La Barraca esta exposició que pretén, abans que res, conscienciar a tots sobre la importància de preservar este patrimoni natural.

A l'abril, la col·lecció de fotos Els artròpodes de la Costera ha iniciat el seu camí per distints centres educatius, on s'exhibirà acompanyada d'una xarrada del propi fotògraf Rafa Pardo, que torna així a les aules, ja que hui és professor jubilat, per la qual cosa no és un món que li resulte estrany.

Precisament Rafa va estar divendres passat, 3 de maig, en l'institut de Puçol per a parlar dels valors del paratge natural a les sis aules de 1r d'ESO, que van omplir en dos sessions distintes la sala d'actes del centre.

Ara al maig l'exposició viatja a València i la intenció és que el 8 de juny s'exhibisca en el Dia de portes obertes de La Costera que se celebra el dissabte 8 de juny amb la col·laboració de les associacions de pares dels distints col·legis públics i concertats de Puçol.

Informa: Sabín

fotos_noticia mas-fotos_facebook

467-expo-artropodos-1

 

06 Maig 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres