Una alumna de Grau 6 d'American School of Valencia guanya el concurs "Què és un Rei per a tu?"

Clara Kei March Okuyama, alumna de Gradee 6 d'American School of Valencia, ha guanyat la fase autonòmica del XXXII concurs Què és un Rei per a tu? El seu treball sobre la figura del Rei Juan Carlos I ha sigut premiat entre un total de 1.420 projectes elaborats per estudiants de 8 a 16 anys de tota la Comunitat Valenciana.

El treball elaborat per Clara Kei consistix en uns poemes dedicats al monarca cal·ligrafiats a mà i presentats en forma de diploma. La proclamació del treball guanyador i l'entrega de diplomes als 40 finalistes ha tingut lloc el 2 de maig en la seu de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport. En l'acte han estat presents els altres cinc alumnes del centre seleccionats per a esta fase final del concurs.

El concurs Què és un Rei per a tu?, creat en 1978 per la Fundació Institucional Espanyola, té com a objectiu donar a conéixer el paper de la monarquia en els xiquets d'edats compreses entre els 8 i els 13 anys. Els alumnes utilitzen els coneixements adquirits en l'assignatura de Coneixement Del Medi per a reflectir en distints formats (maquetes, llibres, àlbums de fotos, redaccions, pintures…) la seua visió de la Corona i la figura del monarca.

Com a guanyadora del concurs autonòmic, Clara Kei March participarà ara en la fase nacional del certamen i tindrà l'oportunitat de mostrar el seu treball al senyor Joan Carles I en una audiència privada.

Informa: Carlos Minuesa Moya

468-concurso-rey

 

03 Maig 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres