Tripuçol, un gran equip, no sols per les medalles sinó pel seu gran ambient en el Campionat d'Espanya de duatló

Tripuçol, un gran equip, no sols per les medalles sinó pel seu gran ambient en el Campionat d'Espanya de duatló

Impressionant. És l'única manera de qualificar el rendiment dels nostres jóvens esportistes en el Campionat d'Espanya de duatló celebrat el 27 i 28 d'abril a Pontevedra: dos ors, u per equips, i una plata, més huit places per a disputar el pròxim Campionat del món 2014 és l'impressionant botí que han portat els membres de Tripuçol des de terres gallegues.

Un llarg viatge no va minar les forces d'una expedició de quasi 40 membres entre esportistes i familiars, que de van deixar literalment les goles animant.

A primera hora del dissabte 27 arribaven les primeres alegries, ja que en la prova cadet va arribar la primera sorpresa, els nostres més xicotets esportistes aconseguien el primer lloc per equips, en una emocionant carrera que va arribar a liderar Jorge Lagoa (7) després de connectar amb els líders amb bici i escapar-se abans de la T2, ell i Eric Soriano (9) van marcar els millors parcials de la carrera en la bici. Per darrere els seus companys Pablo Jimenez (28é), Jaime Brizuela (37é) i el més jove de tots, Jordi Llanes (59é), culminaven la proesa per a proclamar-se campions d'Espanya.

L'equip cadet femení compost per Inma Novella (24a), María Calvo (50a) i la cadet de primer any María Rubio (32a) també ens oferien una gran actuació, aconseguint la 7a plaça per equips.

A continuació les júnior Iris Rodriguez (18a), María Anguix (32a) i Carlos Todo (57é), Juan Cubas (73é) i Alejandro Rodríguez (74é) disputaven la seua prova aconseguint estos últims la 11a posició per equips.

A la vesprada, era el torn del Campionat d'Espanya Elit, on teníem per primera vegada en la nostra història dos representants, els germans Vicente (29é) i Alberto Pamblanco (36é), els quals van realitzar un carreteràs per al deliri de tots els membres desplaçats a la prova.

Els protagonistes reflectien la seua alegria al finalitzar una dura prova en la qual els primers classificats van realitzar una gran garbella, doblegant i per consegüent eliminant a gran nombre de participants.

Tancàvem un dissabte de competicions el qual podíem qualificar d'excel·lent, i el diumenge era el torn dels grups d'edat, on les xiques eren les primeres a ser de la partida, i van continuar les alegries.

Carmen Naturil va véncer amb contundència en el seu grup d'edat femení, G25-29F, demostrant el salt de qualitat que ha donat esta temporada, sent especialista en natació, i amb això es va guanyar una plaça per al Campionat d'Espanya Elit de la pròxima temporada

Vanesa Iglesias sent nadadora com Carmen, va aconseguir la medalla de plata en el grup G35-39F, a escassos segons de la campiona

Clara Ferrera (6a) i Maria Cárcel van tancar la participació femenina, aconseguint una magnifica 10a plaça per equips

La competició la tancaven els xics, participant en el grup 20-24M Javier Cabrero (14é), Ivan García (23é) i Sergio Giner (25é); per la seua banda, en 25-29M competien Xavi Munera (12é) i Borja Gamón (22é); I en el grup 30-34M, Roberto Garijo (23é), Jose Pamblanco (31é), Estanis Llácer (40é), Javier Belmonte (45é) i Javier Cubero (54é), aconseguint l'equip masculí la 12é posició per equips.

Fins a 8 membres van aconseguir plaça per al pròxim Mundial de Duatlón, que se celebrara en 2014 a Pontevedra: Vicente i Alberto Pamblanco, Xavi Munera, Javi Cabrero, Carmen Naturil,  Vanesa Iglesias, Clara Ferrera i Maria Cárcel, representaren a Espanya en esta cita.

Tancàvem així un altre campionat més, on en paraules de l'entrenador Jesús Jimenez a més de resultats vam ser els millors en ambient, rialles i animació, factors que fan a este un GRAN EQUIP.

Informa: Iván García Ferre
Fotos: Tripuçol

fotos_noticia   mas-fotos_facebook

459-tripucol-pontevedra-2


01 Maig 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres